Şimdi Ara

2 tane adsl hattı birbirine bağlamak !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim tanıdığım bir int. kafe var... Adam iki 2048'i alıp bi cihaza bağlayıp (iki girişli, tek çıkışlı) 4096 yaptı ve bunu da switchlerine güzel bi şekilde taktı, tabi bu siteleri açarken pek farketmiyor, ama downloadda 2 katı (2 tane 2048'i) hayli hayli aşıyor... Yani böyle bir şey mevcut... Ama cihazın ismini ve modelini veremicem çünki ben de bilmiyorum... Sadece yaptığı şeyi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoTemKiN_02 -- 10 Ağustos 2005, 5:17:17 >
  • Aklıma xp'deki köprüleme özelliği geliyor. Şöyle ki. İki ethernet üzerinden iki modemi sisteme bağlayıp bunları köprülemek çözüm olabilir denemek lazım tabi....
    Şekil açıklayıcı olur sanırım...

• niye aklıma gelmedi bu dışarda wireless kaynakta buldum şifresiz. denemek lazım
  • quote:

Orijinalinden alıntı: PoTemKiN_02

Benim cihazın ismini ve modelini veremicem çünki ben de bilmiyorum... Sadece yaptığı şeyi gördüm.

alet ne kullanmış göremezmisin yada markası falan
  • Tatilden sonra (yaklaşık 1 hafta sonra) markasını ve modelini öğrenebilirim.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: cellmaster

niye aklıma gelmedi bu dışarda wireless kaynakta buldum şifresiz. denemek lazım

Hangi aletle deniyorsun wireless'i? Kluptekiylemi başka bir şey mi?
    Sevgiler.
  • wireless usb aldımda bi tane 2.el ucuza onunla
  • Genelde bu işi router aracılığla yaparlar...Router 2 bağlantıyı birleştirip tek bağlantı yapma özelliğine sahiptir ama en ucuz router 300$dan başlıyor
  • en kolay yöntemi açıklıyorum.
    arkadaş hatlardan birini iptal ediyor kalan bir taneyide dilekçe verip 512 ye yükseltiyor.
    başı da ağrımıyor tabi böylece.
    kimbilir 512 olur en düşük bağlantı arkadaşın aynı paraya bir anda 1024 kullanmaya başlar.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: King_Diamond

en kolay yöntemi açıklıyorum.
    arkadaş hatlardan birini iptal ediyor kalan bir taneyide dilekçe verip 512 ye yükseltiyor.
    kimbilir 512 olur en düşük bağlantı arkadaşın aynı paraya bir anda 1024 kullanmaya başlar.

iyi ama bu kolay yöntem yukarıda başka bir arkadaş tarafından verilşmiş zaten

seni araklamacı seniii
    yada yine okumadan cevap yazmışız
  • quote:

Orijinalinden alıntı: burcak

Aklıma xp'deki köprüleme özelliği geliyor. Şöyle ki. İki ethernet üzerinden iki modemi sisteme bağlayıp bunları köprülemek çözüm olabilir denemek lazım tabi....
    Şekil açıklayıcı olur sanırım...

/>

Dostum zaten onu ben belirtmiştim en üstteki mesajımdaOlmadı o yöntemle..Ya zaten arkadaşla gittik bugün telekoma hatıının birini kapattırdı.Ötekinide 512 ye çıkarrtı.Olayda burada sona erdi.Ama 2 tane 2048 lik hatla 4mbit oluyosa muhteşem olur.Hakaten ozaman değer..Veyahutta evde 512 hattın var diyelim dışardanda wireless le şifresiz olarak başka bi hat buldun. ozamanda değer uraşmaya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 10 Ağustos 2005, 16:36:57 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: King_Diamond

en kolay yöntemi açıklıyorum.

Ya iki tane 2048 kullanıyorsan ne olacak yani sonuçta telekom 4096 adsl hizmeti veremiyor.
  • Router alacaksınız router
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Tiésto

Router alacaksınız router

Ya hatlardan biri wireless sa ozaman nolcak
  • wireless destekli router alacaksın o zaman
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Tiésto

wireless destekli router alacaksın o zaman

• bir 512 hat almak daha ucuz diil mi peki?
  • Bu işi router ile biz çözdük. Ama download hızınfa çok farklı bir yükselme mümkün olmadı. iki modemi bir routere bağladık routeri de swiche, swichten dağıtım yaptık. Sadece bağlantı rahatladı o kadar 2'ye bölünmüş oldu
  • Bu çok ters bir olay simdi bir bağlantıyı yaptığında pc onla nete giriyor diğerini yapıp bir öncekini söktüğünde onla nete giriyor peki araya bir router koy modemlerin başlangıç ip adreslerini birinin 192.168.1.1 olarak diğerini 192.168.1.5 olarak yaz ve ağ köprülemesi kullan belki işe yarar ama işe yarasa dahi hız 512 olmaz çünkü bu telekonla ilgili sadece bağlantı rahatlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.