aynı fiyatlarda baska bi oneride olabilir. annem kullancak yani oyun oynanmıcak sadece ruya yorumu sanıyorum :)
ikisini de değil piranha business 7 modeline bakın fiyat uygunluğu ve özellik bakımından şu an en önde olan cihaz
quote:
Orijinalden alıntı: By_FurkanAy
ikisini de değil piranha business 7 modeline bakın fiyat uygunluğu ve özellik bakımından şu an en önde olan cihaz
evet gewrçekten daha iyi gibi görünüo ama bunda da tabi klavye ve standt yok sadece sanırım işlemcisi iyi yukardakilerden
quote:
tam alcaktım bi yorum okudum cep telinden daha az sesi cıkıomus bende muzisyeni,m şansa bak ya pufff ses yuzunden sogudum
virtualdjcubaseV
kullanıcısına yanıt
Bir tek ses degıl, markanın teknık servısınden cok sıkayetcı var, cogu arızalar kullanıcı hatası dıye gerı gonderılıyormus. Bende pırahana ultra tab 7 alıcaktım ama teknık servısınden dolayı vazgectım
quote:
Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache
Bir tek ses degıl, markanın teknık servısınden cok sıkayetcı var, cogu arızalar kullanıcı hatası dıye gerı gonderılıyormus. Bende pırahana ultra tab 7 alıcaktım ama teknık servısınden dolayı vazgectım
teknik desteğide az cok varmıs.piranha yı aratmas sanırım zaten iyi bişede aramıyorum ama işte dedim bu fayata daha iyi bise varsa onu aliyim:)
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
quote:
tam alcaktım bi yorum okudum cep telinden daha az sesi cıkıomus bende muzisyeni,m şansa bak ya pufff ses yuzunden sogudum
Ya hani ister istemez bu paralara ipad performansı bekleyemezsin ama onun haricinde dediğim gibi piyasa mallarına oranla piranha daha iyi ve yaygın gidip oblio concord tarzı cihazları da gördüğüm için biliyorum