1)beyler biz premium fln biliyoz peki biri bana bişey dedi internete git 3 ytl ver char ına 100 m para geçiyo dedi bu doğrumu
2)şimdi bir char3 gün beleş premiumlu 3 gün bitiyo ondan sonra tekrar premium alınmassa açılmazmı veya 1 aylık daha pre aldınız oda bitti bir dahamı pre isticek öleyse işimizzz var yaa ben her ay her ay 25 ytl bayamam
sen yol yakınken bırak oynamayı arkadaşım
quote:
Orjinalden alıntı: raggon
1)beyler biz premium fln biliyoz peki biri bana bişey dedi internete git 3 ytl ver char ına 100 m para geçiyo dedi bu doğrumu
2)şimdi bir char3 gün beleş premiumlu 3 gün bitiyo ondan sonra tekrar premium alınmassa açılmazmı veya 1 aylık daha pre aldınız oda bitti bir dahamı pre isticek öleyse işimizzz var yaa ben her ay her ay 25 ytl bayamam
1)Bazı internet cafelerde oluo 2)Bitince bir daha pre istemio ha 3 günlük ha 3 aylık hada 1 aylık
c.1 Senin dediğin YTL karşılığında oyun parası satılması olayı, bu illegaldir oyun içinde hile ile yapılır ve genelde bu GB satışını(yani oyun parası) cafe sahipleri yapar. 1GB=100 milyon coins demektir ve ortalama 1GB yi 1ytl karşılığında bulabilirsin. Parayı verirsin ve Gb yi alırsın genelde işler böyle işler yüz yüze. c.2 3 çeşit premium vardır(Bronze, Silver, Gold) oyuna sabah yaklaşık sabah 7:00'dan gece yarısı 2:30'a kadar girebilmek için premium sahibi olman gerekir. En ucuz premium olan Bronze Premium'un fiyatı yaklaşık 9$ dır ve 30 günlüktür. Bronze Premium'un tek özelliği oyuna her saatte her istediğin servera rahatca girebilme imkanı sağlamsıdır. Premium almazsan oyuna sadece gece geç saatlerde girebilirsin ve nerdeyse gece bile 1. serverlara giremez savaşlara katılamaz ve oyunda ticaret yapamazsın çünkü bu saydıklarım hep 1. serverlarda olur. Oyunu adam gibi oynuyorsan en az bir Bronze Premium almak zorundasın. Benim sana önerim bu oyunu bırakman yönünde olur
quote:
Orjinalden alıntı: cypherking
quote:
1)Bazı internet cafelerde oluo 2)Bitince bir daha pre istemio ha 3 günlük ha 3 aylık hada 1 aylık
evet.doğru
tmm verdiğiniz cevaplar için sagollun da bu 3 günlüğü bir aydınlık getirelim pre günü biten bir hesap var ona giriyom ve non premium....... yazı çıkıyo confirm diyom bi şey olmuyo NE İŞ ;D
quote:
tmm verdiğiniz cevaplar için sagollun da bu 3 günlüğü bir aydınlık getirelim pre günü biten bir hesap var ona giriyom ve non premium....... yazı çıkıyo confirm diyom bi şey olmuyo NE İŞ ;D
K2Network saolsun 3 günlük pre veriyo sonra senden tekrar pre almanı istiyo pren yoksa serverden DC ediyo seni