Şimdi Ara

2 sistemi tek sitem halinde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sistemi bir şekilde birleştirip tek makina olarak kullanabilir miyiz??
    Böyle bir imkan var mı?? Nette biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım...
    Elimde 945 çipli 2 mb 2 tane intel işlemci p4 2 farklı ekran kartı ve diğer bileşenler var...
    Bunları bi arada kullanma ihtimalim var mı??
    Bilenler varsa yardımlarını bekliyorum!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim bildiğim bir tek monitörleri birleştirebiliyoruz.2 sistemi birleştirmek diye pek bişi duymadım.Daha bilgili arkadaşlar yardım edebilirse seviniriz.Ya da arkadaşım sen performansı diğer sisteme göre az olan sistemi sat diğer sistemini güçlendir.Ya da ikisini birden sat yeni sistem al
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Benim bildiğim bir tek monitörleri birleştirebiliyoruz.2 sistemi birleştirmek diye pek bişi duymadım.Daha bilgili arkadaşlar yardım edebilirse seviniriz.Ya da arkadaşım sen performansı diğer sisteme göre az olan sistemi sat diğer sistemini güçlendir.Ya da ikisini birden sat yeni sistem al

bencede 2sini sat 1tane iyi bişey al olsun sana 2taneden 1tane deli gibi sistem

• eş zamanlı çalıştırmaktan bahsetmişsin galiba bu yapılabilir birşey ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.
  • bende kendim yapmaya çalışıyorum işlemci ekran kartı anakart ve ram aynı olsun yeter die biliom

yapılabilir veya hiç olmadı çift anakart kullanılıp crossfire (slı) 4lü biçimde yapılabilir ne müthiş olurdu
  • Merhaba,

Boyle birsey mumkun degil. Siz iki makinayi da satip daha performansi bir makina toplayin derim...

Iki farkli donanim tek OS altinda kullanilamaz. Sadece cluster vs. gibi senaryolarda uygulama bazli kullanabilirsiniz, bu da sizin isinizi gormez...

Tesekkurler,

Hicks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.