Şimdi Ara

2.Sezon Şampiyonu Galatasaray !!!FIFA 13 TURKISH Golden Eagles Süper Lig !!! ...PS3... (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
2
Favori
15.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: netlist

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Orijinalden alıntı: netlist

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Bence bu liglerdeki en büyük saçmalık ne biliyor musunuz? İstediğin takımı seçememek. Burada esas olan takım değil oyuncudur. Lig sıralaması takım olarak değil PSN Nickleri olarak yapılmalı. İki oyuncu da belirlenen takımlardan istediğini seçebilmeli. Hatta isterse her maçta başka takımla oynayabilmeli.

Diyeceksiniz ki aynı takımları almak isterlerse ne olacak? Alsınlar kardeşim ne olacak? Ya da yok kesinlikle istemiyoruz diyorsanız fikstüre göre ev sahibi olan takım ilk seçsin takımı bu kadar basit. Gerçek oyunculuğu ve taktiği görebilmemizin tek yolu budur. Ben turnuvalara sırf bu yüzden katılmıyorum. Bildiğim tanıdığım takımla oynamak varken zorla bir takımla oynamak saçma geliyor.

Naçizane fikrim budur.

Senin dediğin şekilde olursa 15 kişiden en az 10'u Real Madrid'i seçer.. Eee oldu olacak diğer 5 takımda Real Madrid'i alsın Real Madrid Ligi olsun. Bence oynanan takımların güçleri birbirine nerdeyse hep denk.. O güçlü olan takım değil iyi oynayan kazanıyor.

Seçsin ne olacak? Kim iyi oynuyorsa o alır işte.
    Bu dediğin gerçekçi mi peki? İki takımda Real Madrid.. Kim iyi oynuyorsa değil kim Ronaldo'yu daha iyi yönetirse o alır.

Olabilir bence de hocam. Sonuçta puan tablosunda takım adı değil, kişiler yer alacak ve takım adı geçmeyecek hiç. Herkes istediği takımla kapışacak dolayısıyla kuradaki takım dezavantajı olmayacak.

• Zaten ben 4 yıldızlı takım seçilmesinden yanayım. 5 yıldızlı takımlarda Real Madrid ve Barcelona baskısı var ama 4 yıldızlı takımlarda herkesin çok değişik favorileri var. Bir deneyin görün derim. Keşke vaktim olsa ben organize edebilsem.
  • Şöylede olabilir aslında.. Turnuvada seçilebilir iki takım olacak (1. Örn: Barcelona-Real Madrid) home-away sistemiyle kişiler iki takımlada lig uslünde oynayacak..

2. Örn:

(Archelot) Real Madrid-Barcelona (netlist)
    (netlist) Real Madrid-Barcelona (Archelot)

Tam anlatamadım sanırım neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Likeaboss1905 -- 25 Kasım 2012; 15:22:40 >
  • yeni sezonu sabirsizlikla bekliyorum. hadi gari :))))))
  • yeni sezonda iletişime geçerseniz sevinirim, katılmak isterim psn: snr970
  • Yeni sezonu bekliyorum. psn: canberk5912
  • Arkadaşlar başlığı canlandıracağım kusura bakmayın. Yeni bir lig olursa katılmak isterim. :)

Psn : Batuhan1923

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 10 Şubat 2013; 1:13:04 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.