Şimdi Ara

2 ses kartını aynı anda kullanmak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane ses kartım var sistemde. Onboard olanına kulaklık bagladım. Şimdi line in falan kullanmadan yani aralarına ara kablo çekip tek bir ses kartı yapmadan nasıl windows üzerinden 2sinide aynı anda kullanırım aynı sesleri almak istiyorum.

• Emin olmamakla birlikte 2 tane ayrı ses kartı olmadan bunu başaramazsın.Yani onboard ile PCI ses kartını birlikte kullanamazsın.Her ikisininde PCI oması gerekir(Yada external).PC ye takılan herhangi bir ses kartı Onboard kartın iptal olmasını sağlar.
  • iptal derken nasıl? windows ikisinde görüyor. ses ayarlarından ses kartını değiştirsem diğerine geçiyor yani.
  • Tamam o zaman hayellerim suya düştü
  • Kullanırsın, evet, 2 ayrı kartı aynı makinada tanıttım ve kullandım. İlk denmemde IRQ çakışması vardı, elle ayarlama yaptım ve oldu.
  • 2 ses kartı çakışır kullanamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: muho06

2 ses kartı çakışır kullanamazsın

Tamam, çakışır ama eğer IRQ ayarlarını doğru yaparsan kullanırsın. BPM Studio denen program için kurmuştum, walla çatır çatır da çalıştı. Bütün yaz Antalya Konyaalti sahilinde müzik yayını yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır irq falan ayarlamadan kullanabilirsin 2 ses kartını aynı anda. ben hem audigy 2 zs hem de onboard ses kartını kullanıyorum aynı anda. irq falan ayarlamadım. onboard tan optik çıkışı kullanıyorum dvd izlemek için audigy yi de tv kartı için kullanıyorum. irq da ayarlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.