Bu tür konular daha evvel var ama hortlatmak istemiyorum, Darius bundle almıştım onu geri vermek istiyorum, daha evvel şimdi hesapladım 15078 rp almışım. Bunun kolaylık olacağını düşünüyorum, yeniden rp alacağım yeni skinler için ama bundan gelecek rpninde yardımı olacak. Düz bir mesaj yaparsam reddedebilirler, daha evvel olaf ve alistar refund etmiştim ip ile. Nasıl bir mesaj yazmalıyım, ingilizcede de yardımcı olur musunuz ?
Translate ile yaz anlıyorlar ama basit cümleler olsun düzgün çevirsin
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Peki ne temada yazmalıyım ? Daha evvel 2. refundunu yapmıştın galiba görmüştüm forumda nasıl geri verdin ?
hey you mother************ refund this bundle ***** you mother***** yaz
quote:
Orijinalden alıntı: menthix26
hey you mother************ refund this bundle ***** you mother***** yaz
Forumda birkaç gündür 15-20 postla her konunun altına aptalca şeyler yazan 5-6 kişi var, banlayın şunları yahu
quote:
Orijinalden alıntı: goldwar12
quote:
Orijinalden alıntı: ViCt0R
Peki ne temada yazmalıyım ? Daha evvel 2. refundunu yapmıştın galiba görmüştüm forumda nasıl geri verdin ?
Keşke dostum geri verebilsem... İnsanoğlunun aklına gelebilecek bütün fikirleri yazdım heralde kardeşim yapmış, bilmeyerek oldu, politikalarınızı bilmiyordum vs vs .. hatta hesabım çalınmıştı diyeceğim yakında
Tekrar sorayım, düzenli rp çeken bir kullanıcı olmam işimi kolaylaştırır mı dersiniz ? Ondan gelecek rpyle birşeyler filan alayım demeyi düşünüyorum. İngilizce çeviri konusunda yardımcı olacak var mı pmden belirteyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme