Şimdi Ara

2. Rahip Brunson olayı: Trump istedi Fetö tutuklusu serbest (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soyluyorum iste: 17-25 Aralik FETO ile AKP'nin aile ici kavgasi. FETO'nun orgut yapisini, amacini, devlete karsi olusturdugu tehditi degistiren bir milat degil.

Ben diyorum ki FETO hep asagilik bir teror orgutuydu, bu yarim akli olan herkes tarafindan on yillardir biliniyordu. Hakkinda yazilan kitaplari, dokunanin yandigi donemlerin ustune, devlete karsi suc orgutu oldugu mahkeme karariyla kesinlesmis idi. AKP kurtardi, besledi, buyuttu, korudu, kadrolastirdi, destek oldu, ortaklik etti, bugunlere getirdi.

FETO laik sosyal hukuk devletine hep dusman idi; 17-25 Aralik'tan once de ayniydi, sonra da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 1 Haziran 2019; 2:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

quote:

amacsızpanda @ 1 Haziran 2019 00:59:46
    Eskiden: feto şöyle kötü böyle kötü. Dediniz. Görülemedi bu. Anlaşılmadi hain oldukları. Bilinseydi böyle okur muydu ?

Gorulemedi, bilinemedi degil. Goruldu, bilindi ve destek verildi. FETO'nun hainligi 17-25 Aralik sonrasi cikmadi ortaya, ta Uguru Mumcu zamanindan beri on yillardir biliniyordu ne mal olduklari, devlette nasil orgutlandikleri, neler yapabilecekleri. AKP bilerek ve isteyerek destek oldu, TSK'dan atilmalarina serh koyarak, tum kumpaslarina, sinav hirsizliklarina, hukuksuzluklarina destek vererek... 17-25 Aralik'ta AKP ile kavgaya tutustular sadece, FETO hep FETO'ydu o tarihte degisen bir sey olmadi.

Ha AKP FETO'nun umugune nasil cokmus?
    FETO kumpaslari oldugu kanitlanan Ergenekon, Balyoz vb. iskencelere sirf FETO ile mucadele ettikleri icin maruz kalan ve hayati kararan insanlardan FETO'cu cikartmaya calisarak...
    FETO'nun siyasi ayaginin arastirilmasina engel olarak...
    Zengin FETO'culeri serbest birakarak...
    AKP hala FETO'yu sadece kendine karsi olan herkesi yaftalamada bahane olarak kullaniyor. Yoksa Zaman gazeteseinin patronu bile elini kolunu sallaya sallaya gezerken Bulent Arinc Tayyip'in danismanligina getiriliyor yine...
    Ben onu sormuyorum. 17 25 aralık sonrası chp nin feto tavrını soruyorum. Önceden kötü denilene 17n25 aralık sonrası neler yapıldı onu soruyorum. Soru da gayet anlaşılırdı. Nedense anlamamışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17-25 Aralik'tan sonra:
    Turkce Olimpiyatlarini CHP mi duzenlemeye baslamis?
    CHP'liler FETO'ye Hizmet, Fetullah'a Hocaefendimiz demeye mi baslamis?
    FETO'ye Himmet paralarini CHP mi toplamaya baslamis?
    Devletin parasiyla Pensilvanya'ya mi gitmis CHP'liler?
    Hangi CHP'liler Fetullah ile el ele kol kola fotograflar cektirmisler?
    Sirf FETO'ya dokundugu icin kumpaslara maruz kalanlari FETO'cu mu ilan etmis CHP'liler?
    FETO'nun siyasi ayaginin TBMM tarafindan arastirilmasina RED OYU mu kullanmis CHP milletvekilleri?
    FETO'culeri devlet kadrolarina mi atamis CHP?
  • Fetönün siyasi ayağının araştırılmasını reddedenler,
    Fetö borsası kurup zengin fetöcüleri salıverenler,
    Fetöyle fotoları olan, fetöye methiyeler düzen siyasiler ve yakınları devletin üst kademelerindeyken ve halen önemli mevkilere atanırken
    Hala kalkıp chp-fetö diyenler var. Onlar adına ben utanıyorum.

Yargı bir gün akp'ye de vuracak.
  • quote:

17-25 Aralik'tan sonra:
    Turkce Olimpiyatlarini CHP mi duzenlemeye baslamis?
    CHP'liler FETO'ye Hizmet, Fetullah'a Hocaefendimiz demeye mi baslamis?
    FETO'ye Himmet paralarini CHP mi toplamaya baslamis?
    Devletin parasiyla Pensilvanya'ya mi gitmis CHP'liler?
    Hangi CHP'liler Fetullah ile el ele kol kola fotograflar cektirmisler?
    Sirf FETO'ya dokundugu icin kumpaslara maruz kalanlari FETO'cu mu ilan etmis CHP'liler?
    FETO'nun siyasi ayaginin TBMM tarafindan arastirilmasina RED OYU mu kullanmis CHP milletvekilleri?
    FETO'culeri devlet kadrolarina mi atamis CHP?
    Süper kiviriyorsun tebrikler.

17 25 aralık sonrası soruyorum. Kıvırma ama bu sefer.

Zaman gazetesinde kimler nöbet tuttu?
    Kimler stv den çıkmaz oldu ?
    Mitingte fetoculeri kimler alkışlatti
    Yüzlerce km adalet diye kimler yürüdü?
    Fetoculerin iftiralarını kimler savundu
    Devletin mit inin tirlarini durduran hainlerin yaydığı devlet sırrı niteliğindeki bilgileri kimler gazetelerinde paylaştı
    Darbeci köpeklere masum Mehmetçik rolünü kimler biçti
    Tanklar geçerken sokaktan kimler alkışladı
    Fetoculleri makamlarında misafir edip kimler destek mesajları verdi
    V.s v.s
    Hepsine 10 larca video koyarım. Ve soruyorum.

Hani bunlar haindi ? Hani bunlar kötüydü?

Gari sıkıldım. Samimi değilsiniz çünkü. Işinize geleni konuşuyorsunuz. Gelmeyince sağlam kiviriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF8F4F94 -- 1 Haziran 2019; 3:19:44 >

• Neden 17-25 sonrası illa sen onu anlat. Kendinize göre tarih oluşturuyorsunuz ona göre onda önce yediği içtiği ayrı gitmezse de sorun yok. Ondan sonra aynı sokakta bile yürüse vay efendim sen fetöcüsün. Az sabredin ya her kim Fetöye hizmet ettiyse ama öyle sınır falan olmadan elbet ceza alacak rahat olun. Hukuk tarih sınırı dinlemez. Ne güzel 31 Mayıs 2019'da evine hırsız girsin o da desin de 1 Haziran 2019'dan sonra hırsızlık yapanlar ceza alsın. Var mı hukukta böyle bir saçmalık o yüzden sakin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Neden 17-25 sonrası illa sen onu anlat. Kendinize göre tarih oluşturuyorsunuz ona göre onda önce yediği içtiği ayrı gitmezse de sorun yok. Ondan sonra aynı sokakta bile yürüse vay efendim sen fetöcüsün. Az sabredin ya her kim Fetöye hizmet ettiyse ama öyle sınır falan olmadan elbet ceza alacak rahat olun. Hukuk tarih sınırı dinlemez. Ne güzel 31 Mayıs 2019'da evine hırsız girsin o da desin de 1 Haziran 2019'dan sonra hırsızlık yapanlar ceza alsın. Var mı hukukta böyle bir saçmalık o yüzden sakin olun.
    Bilmedik, kandırıldık ayağına yatıyorlar işte. Oysa onlar da neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Neden 17-25 diyorlar? Çünkü o zamana kadar ortaklaşa biçimde işlerini yapıyorlardı, muhalefetin canını yakıyorlardı ama o tarihte iş kendilerine geldi. Akplilerin durumu şuna benziyor: "Siz katil dediniz, ben inatla reddettim cinayetleri görmezden geldim ama x tarihinde benim arkadaşımı vurdu o zamandan sonra bu adam katil" diyorlar. Zaten fetö mücadele işi de yalan. yok bankaya para yatırmış yok okuluna gitmiş deyip insanları içeri attılar, khk ile ekmeklerinden ettiler ama ne istedilerse verenler, beraber yemek yiyenler, açılış yapanlar, ziyarete gidenler ne oldu "kandırıldılar" deyip geçtiler. Bu mu samimi mücadele?

Bak konudaki akplar nasıl olayı kıvırmaya çalışıyorlar. Çünkü ne desinler? Samimi olarak "Bizim de suçumuz var" deseler o zaman yandaşlık yapamayacaklar, neden hiç sorumluluk almadıklarını açıklayamacaklar.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İşte onlara da Prof. Ersan Şen çok güzel cevap verdi 30+15 yıl zaman aşımı ve hukuk öyle 17-25'ten sonra falan bakmaz ipin ucunu çeker kime dokunuyorsa yargılanır dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merkur

Ulan bende diyom yine ne oldu da dolar düşer oldu!

Yine bir şeyleri salmışlar, hep salıyorlar zaten her taraftan!
    Muhalefet de bu dolar konusunda bir tutarlı bir elestirisini daha göremedik .. "Dolar yükselirse hükümet yüzunden, düşerse amerika yüzunden." trol diye elestirdiklerinizden ne farkiniz var. onlar da yukselince amerika, düsunce hükümet başarısı olarak görüyorlar.Arkadaş ya iki duruma da hukumet deyin, yada amerika yüzünden deyin

• FETO ile iliskisi olmus kopekleri sirf sonradan AKP'ye karsi oldu diye adam yerine koyanlari hep elestirdim,hala da elestiririm. Sezgin Tanrikulu, Huseyin Aygun, Selin Sayek Boke, Canan Kaftancioglu, bunlar CHP'nin yuz karalaridir, sokakta gorsem onune tukururum. Zaman gazetesinde kimler nobet tutmus? Yaz onlari da elestirelim. Ben bunlari elestirebilirim, ama AKP'nin FETO'ya onyillar boyu verdigi destegi, kumpaslarla devlete verdikleri zarari gormezden gelip sirf bunlari elestimeye kalkarsaniz bu ikiyuzluluktur.

Adalet yuruyusu, AKP'nin darbeyi bahane ederek tek adam otoritesini percinlemek icin giristigi hukuksuzluklari protesto icin yapilmis bariscil bir protesto eylemidir. AKP'ye karsi olan her sey FETO'cu olmak zorunda degil.

Ayni sekilde 17-25 Aralik ve MIT TIR'lari olaylarinda ortaya dokulen AKP'nin pisliklerini elestirmek de FETO'yu savunmak degildir. Filler tepisirken cimen ezilir, ezilen cimeni gostermek tepisenlerin fil oldugu gercegini degistirmez. Turkiye Cumhuriyeti'nin tarihte ilk defa teror orgutlerine silah destegi verdigi ortaya cikti, ulkeyi yonetenlerin evlerinde ayakkabi kutulari icinde ne idugu belirsiz paralar ortaya cikti, bundan daha buyuk bir utanc olabilir mi? Bunlari kimin ortaya doktugu gercegi degistirmez, AKP'nin gunahini ortmez.

Siz hala darbeyi erler, onbasilar yapmis gibi, sucu aldigi emri uygulamaktan baska hicbir sey olmayan cahil, bilincsiz askerlere darbeci kopekler deyin. O kadar tutarsizsiniz ki ulkeyi yonetenlerin kandirildigina inaniyorsunuz da 15-16 yasinda silah altindaki saf yurdum gencini TSK'da emir komutayi sorgulamadi diye yaftaliyorsunuz. 15 Temmuz'da sokaga cikanlar sadece AKP secmeniymis gibi propaganda yapmaya devam edin.

Benim bunlarin hepsine, her kosul altinda verecek dumduz cevabim var, cunku cevaplarim prensiplere baglidir, zamana, kisi ve kurumlara degil. Cok sukur daha dun PKK'yla muzakere masasindayken, askere operasyon yapmayin diye emir veren, Apo'ya Sayin Ocalan diyen, teror orgutu mensuplarini davul zurnayla ulkeye sokan AKP'yi savunanlar gibi kivirmak zorunda kalmadim hic.

• Hükümet adım atıyor. İddialı iddialı bu beden burada olduğu sürece o papazı alamazsın diyor. Abd'de yaptırım yapıyor. Dolar çıkıyor.

Sonra hükümet geri adım atıyor Abd de olumlu mesajlar söylüyor dolar düşüyor.

Yani evet Dolar Akp'nin yüzünden 7.20leri gördü Abd sayesinde düştü. Olan Türk halkına oldu. Türkiye'nin iki yaptırımla Abd'ye Ülkenin Cumhurbaşkanının bu beden yaşadıkça onu sana vermeyeceğim demesine rağmen teslim eden bir ülke konumuna getirdi.

Sonuç:

Rekor kırmış bir dolar.

Mahvolmuş bir ekonomi

Rezil olmuş bir ülke

İstediğini alan Türkiye üzerinden güç gösterisi yapan Abd.

Ve ne olursa olsun Akp'yi savunan sizler.
  • quote:

TurkishDelight @ 1 Haziran 2019 03:59:27

Muhalefet de bu dolar konusunda bir tutarlı bir elestirisini daha göremedik .. "Dolar yükselirse hükümet yüzunden, düşerse amerika yüzunden." trol diye elestirdiklerinizden ne farkiniz var. onlar da yukselince amerika, düsunce hükümet başarısı olarak görüyorlar.Arkadaş ya iki duruma da hukumet deyin, yada amerika yüzünden deyin

Anlamasi cok zor degil. Turkiye ekonomisi artik tamamiyle yabancilarin insafindadir. (Sadece ekonomi degil, kendine yeten bir tarim ulkesiyken, artik yedigimiz ictigimizde bile ithalata bagimli muhtac bir ulke konumuna geldik son birkac yilda; neyse...) Ekonomik bagimsizligimizdan kalan son kirintilari kaybederek ekonomiyi disaridan mudahalelere bu kadar acik hale getirmenin sorumlulugu ise tamamiyla AKP hukumetine aittir.

Turk Lirasi bugun disaridan mudahaleyle bu kadar kolay cikip iniyorsa sorumlusu ekonominin kontrolunu kaybeden AKP'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 1 Haziran 2019; 4:15:58 >

• Dolar ondan mi dusuyo acaba?

Bir rahip yukseltti diger rahip dusurur belki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 1 Haziran 2019; 4:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0985F6AB6

Hükümet adım atıyor. İddialı iddialı bu beden burada olduğu sürece o papazı alamazsın diyor. Abd'de yaptırım yapıyor. Dolar çıkıyor.

Sonra hükümet geri adım atıyor Abd de olumlu mesajlar söylüyor dolar düşüyor.

Yani evet Dolar Akp'nin yüzünden 7.20leri gördü Abd sayesinde düştü. Olan Türk halkına oldu. Türkiye'nin iki yaptırımla Abd'ye Ülkenin Cumhurbaşkanının bu beden yaşadıkça onu sana vermeyeceğim demesine rağmen teslim eden bir ülke konumuna getirdi.

Sonuç:

Rekor kırmış bir dolar.

Mahvolmuş bir ekonomi

Rezil olmuş bir ülke

İstediğini alan Türkiye üzerinden güç gösterisi yapan Abd.

Ve ne olursa olsun Akp'yi savunan sizler.
    İşte tutarsızlık dediğim muhaliflere güzel bir örneksin. Sonuc itibariyle dolar çiksa da duşse de hukumet politikaları sebebiyledir. Bunu bir turlu kabullenmek istemiyorsunuz. Yada tersi abd sebebiyledir. İsinize gelince dolar artti sebebi hükumet, dolar düşünce abd trump diyorsunuz. Böyle saçma elestiri olmaz.

• quote:

quote:

TurkishDelight @ 1 Haziran 2019 03:59:27

Anlamasi cok zor degil. Turkiye ekonomisi artik tamamiyle yabancilarin insafindadir. (Sadece ekonomi degil, kendine yeten bir tarim ulkesiyken, artik yedigimiz ictigimizde bile ithalata bagimli muhtac bir ulke konumuna geldik son birkac yilda; neyse...) Ekonomik bagimsizligimizdan kalan son kirintilari kaybederek ekonomiyi disaridan mudahalelere bu kadar acik hale getirmenin sorumlulugu ise tamamiyla AKP hukumetine aittir.

Turk Lirasi bugun disaridan mudahaleyle bu kadar kolay cikip iniyorsa sorumlusu ekonominin kontrolunu kaybeden AKP'dir.
    Madem hukumetin kontrolu yoksa o zaman dolar yükselirken de abd yüzunden diyeceksiniz. Duserken abd çikarken hukümet diye bir sacmalik olmaz.

• Çok zor değil anlaması: Hükümetin kontrolü kaybedip ekonomiyi yabancıların insafına bırakması, Türk Lirası'nın ABD'nin elinde şantaj aracına dönüşmesi bizzat AKP hükümetinin suçudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 1 Haziran 2019; 6:47:43 >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    50 60yaşında müdürler var. Generaller var yahu bunların hepsi 2002.de mi girdi devlete? 40yıldır olan birşey. Akpartiden önce bunlar nasıl devlete sızdı? Uzaydan balon ile mi indiler? Tüm suçu akpartiye atıyorsun sanki akparti olmasa fetö yoktu.
    Tek başına iktidar olan bir parti 2008de tek 1 oy ile kapatılmaktan kurtulmuş. Sizin konuştuğunuz duruma bakın.
    Şimdi siz diyorsunuz ki 2002den önce devlet ve iktidarlar bu fetöyü bilmiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunları bir kaç yıl sonra mağdur bile ilan ederler, siyasi ayağı yok, medya ayağı yok, üstüne saat 9'da darbe yapacak kadar aptallar.... nasıl bir iş çözemedim.
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Ha diyorsunuz ki FETÖ devlete AKP'den önce sızdı, AKP zamanında bir tane bile FETÖ'cü alınmadı devlete. AKP iktidarındaki herkes de süzme salak olduğu için bunları hiç görmediler 17-25 Aralık'a kadar, öyle mi? YEMEZLER!

Evet, FETÖ 2002'den önce polis içinde yuvalanmıştı. Büyük bir hararetle de TSK içinde kadrolaşmaya çalışıyordu ama TSK bunları böcek gibi bulup irticai faaliyetlerden dolayı atıyordu. AKP ne yaptı? Önce irticai sebeplerle TSK'dan atılmalara şerh koyarak başladı, sonra tamamen engellemeye başladı. TSK içindeki ilk ciddi FETÖ Yapılanması bu şekilde yerleşmiş oldu.
    Sonra, yargı bağımsızlığı ortadan kaldırılarak hakim savcı atamaları siyasi iradenin eline verildi. AKP eliyle FETÖ'cü olduğu bilinen savcı ve hakimler, istisnai yetkilerle donatılmış "özel yetkili mahkemelere" atanmaya başladı. Ne yaptı bu hakim ve savcılar? Tehdit, şantaj, yasadışı telefon dinlemeler, Ergenekon, Balyoz vb. kumpaslarla devlet içinde FETÖ'cü olmayan kim varsa zindanlara attırdılar. O dönemlerde Tayyip'in başta Zekeriya Öz olmak üzere tüm FETÖ'cü hakim ve savcılara nasıl destek verdiğini unuturuz mu sandınız?
    AKP FETÖ'cülerin devlet içinde en hızlı şekilde en iyi yerlere gelmesi için ÖSYM'de kadrolaşıp soruları çalmalarına bile göz yumdu. ÖSYM'de sorular çalınırken, şifrelerle FETÖ'cülere dağıtılırken nasıl savundu Tayyip FETÖ'cü Ali Demir'i?
    FETÖ AKP tarafından getirildiği kilit noktalardaki konumunu kullanarak AKP'nin desteğiyle Kozmik Oda'yı bile açtırıp devlet sırlarını yurtdışındaki efendilerinin eline verirken AKP'nin bunu nasıl savunduğunu unuturuz mu sandınız?
    Tayyip bizzat kendi ağzından "Ergenekon'un savcıcı benim" demedi mi? Kendi ağzından "FETÖ ne istedi de vermedik?" demedi mi?
    Yandaş medyadan, AKP'lilerin ağzından sürekli "bunlar AKP ile Hizmet hareketinin arasını açmaya çalışıyorlar ama başarılı olamayacaklar" laflarını dinlemedik mi?
    AKP-FETÖ stratejik ortaklığını, laik cumhuriyeti yıkmak için birlikte bilerek ve isteyerek nasıl çalıştıklarını anlatan bir kütüphane dolduracak kadar kitap yazıldı:
    Yavuz Selim Demirağ - İmamların Öcü
    Nurettin Veren - Kuşatma (bir zamanlar Fetullah'ın sağ koludur kendisi)
    Ahmet Şık - Pusu
    Sabri Uzun - İn
    Hanefi Avcı - Haliç'te Yaşayan Simonlar, Cemaat'in İflası
    Ahmet Şık - Dokunan Yanar, Paralel Yürüdük Biz Bu Yollarda
    Barış Terkoğlu - Metastaz
    Cem Gürdeniz - Hedefteki Donanma
    Necip Hablemitoğlu - Köstebek (muhtemelen bu yüzden öldürüldü adam)
    Bunlar sadece birkaçı...

AKP'nin devletin her seviyesinden insanların devletin parasıyla "Hocaefendinizin" ayaklarını yalamaya Pensilvanya'ya gittiğini, yurt dışındaki okullarını ziyaret edip övdüklerini unuturuz mu sandınız?
    AKP'lilerin "Bitsin bu hasret, Hocaefendimiz yurda dönsün artık" diye yaktığı ağıtları, Türkçe Olimpiyatları'nda önlerde yer kapmak için birbirlerini parçaladıklarını unuturuz mu sandınız?
    Devlet içindeki FETÖ tehdidine dikkat çekmeye çalışanlara AKP'nin nasıl "Hocaefendimizzzzz! Hizmet'e lafa edemezsinizi köpekler" diye saldırdığını unuturuz mu sandınız?
    Devlet içinde AKP zamanına kadar 1 FETÖ'cü varsa 5 oldu, 10 oldu, müdürken müsteşar oldular, önlerindeki generaller atıldı, emekli edildi, paşa oldular. FETÖ'cü olmayan herkes devletin tüm kademelerinden sahte delillerle, kumpaslarla tek tek temizlendi.
    Daha da yazacak çok şey var ama, yazmaya kitaplar yetmiyor.

Kısacası; YOK ÖYLE YAĞMA! "FETÖ AKP'den önce devlete sızdı, AKP içindeki herkes de süzme salak olduğu için bunları hiç görmedi" diyerek AKP'yi FETÖ ile kurduğu ortaklıktan azledemezsiniz. AKP FETÖ'yü bilerek kolladı, korudu, büyüttü, devlete yerleştirdi, yaptığı her türlü zulüm ve hukuksuzluğa bizzat destek oldu, bugünlere öyle geldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 1 Haziran 2019; 20:59:22 >

• hulkibey kullanıcısına yanıt
    "diyorsunuz ki FETÖ devlete AKP'den önce sızdı, AKP zamanında bir tane bile FETÖ'cü alınmadı devlete." kim bunu söylüyor sizin kendi yorumunuz bu.
    Ben size siz diyorsunuz ki akpartiden önce fetö hiç yoktu akparti ile birlikte fetö çıktı diyorsunuz yazıyor muyum?
    Bak akpartiden önce devlete tsk.ya sızan 1 general mi daha önemli yoksa 2002den sonra devlete sızan yüzbaşı mı daha tehlikeli?
    2002.den önce fetö yok muydu? 2002.den önce devlet bu fetö.yü bilmiyor muydu?
    Ben akpartinin fetöde hiç suçu günahı yok demiyorum. Kendinizi akparti yerine koyun bir yanda anayasa mahkemesi bir yanda danıştay bir yanda genelkurmay e muhtıra. Bu parti 2008de 1 oy ile kapatılmaktan kurtuldu. 1 üye oyunu değiştirse idi akparti kapatılıyordu.
    Akparti 2002de geldi 2010-2011.den itibaren akparti ile fetö çatışmaya başladı 2011.den itibaren akpartiye düşman ve aleyhine hareket ediyor fetö. 2002-2011 arası 9 yıl 2011-19 arası 8 yıl. Ediyor akparti ile fetö ezelden beri birlikteymiş gibi bir algı doğru mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.