Şimdi Ara

2.One Above All

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • One Above All Celestial lideri olan varmış 2.OAA dan bahsediyorum asıl OAA değil birde beyler bu asıl oaa yla eşit güçtelermi birde celestial lideri bi fulcrm diyolar birde OAA diyolar bildiğim kadarıyla 2. Oaa celestial lideri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2. One Above All normal One Above All'ın yanından geçemez.

    Celestial lideri olan One Above All en güçlü Celestial diye biliyorum.

    fulcrum içinde bilgi istiyorsan şu konuda varhttp://sosyal.kahramanbaykus.com/index.php?thread/567-fulcrum/&postID=5195&highlight=fulcrum#post5195
  • Fulcrum'un Celestiallerin yaratıcısı olduğu söyleniyodu. Bir Celestial olduğunuda söyleyen vardı sanırım ama artık değişmiş bilinene göre Fulcrumun celestiallerle veya watchlerlarla ilgisi yok şu anda.
    En güçlü celestial olan Oaa var birde Tanrı olan var. Fulcrum konusu biraz karışık ve ortada çok fazla argüman yok o yüzden öğrenmene değmez karaktere bir sempatin yoksa hocam.
    Fulcrum konusunda yanlışım varsa düzeltin hocam Gerçek bilgi sen anlarsın :)
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    fulcrum ile Celestial işi biraz karmaşık. ilk başta fulcrum yaratıldı deniliyordu ondan sonra başkası denildi. En son da bir Celestial tüm cosmic varlıklar fulcrumun araçlarıyız dedi. Karakter çok pasif bir karakter olduğundan da öğrenilmeye pek değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.