Şimdi Ara

2. Öğretim Devlet Okulları Kalktı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkinci öğretim devlet okulları hakkında birşey bulamıyorum.

Bir yardımcı olun lütfen

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 1 Ağustos 2012; 12:48:29 >
  • pdr zihinsel engelliler gibi özel öğretmenlikler hariç öğretmenliklerin ikinci öğretimleri kapatıldı.. hukuk vs duruyor yerinde ? sen neyi soruyorsun ki?
  • kılavuzda olduğuna göre vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekiii

pdr zihinsel engelliler gibi özel öğretmenlikler hariç öğretmenliklerin ikinci öğretimleri kapatıldı.. hukuk vs duruyor yerinde ? sen neyi soruyorsun ki?

Öncelikle cevabın için teşekkürler.Puanları daha düşük oluyormuş.Mesela Sosyal bölümü için radyo sinema bölümleri duruyor mu?

İnternetten bakıyorum sonuç 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

pdr zihinsel engelliler gibi özel öğretmenlikler hariç öğretmenliklerin ikinci öğretimleri kapatıldı.. hukuk vs duruyor yerinde ? sen neyi soruyorsun ki?

Öncelikle cevabın için teşekkürler.Puanları daha düşük oluyormuş.Mesela Sosyal bölümü için radyo sinema bölümleri duruyor mu?

http://www.dogrutercih.com/program2012/tablo4/goster bak bakem buradan.. sağ köşeye sinema yaz hepsi sırayla gelecektir.. 101 tane program buluyor sayfaları değiştir... ben bir kaç tane iö gördüm.. ege de selçukta felan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

http://www.dogrutercih.com/program2012/tablo4/goster bak bakem buradan.. sağ köşeye sinema yaz hepsi sırayla gelecektir.. 101 tane program buluyor sayfaları değiştir... ben bir kaç tane iö gördüm.. ege de selçukta felan.

Bakıyorum.Çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.