Şimdi Ara

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear de indirim günleri başlıyor... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
14
Favori
22.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkatr/en/bershkasales/155060/3317501/Skinny%2Bfit%2Bcarrot%2Btrousers/505 Beyler gören duyan var mı? Birde bu indirim daha ne kadar sürücek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bugün Cevahir'e gittim, 2. indirim başlamış fiyatlar biraz daha düşmüş , ama full XL , XLL ürünler kalmış, kendime göre alacak bişey bulamadım P&B da kırmızı bir mont var 119 liraya düşmüş ve sadece M bedeni var, S gören var mı İstanbul'da? Ayrıca Debenhams da da indirimler var

Hocam P&B ve bershka da small beden ürünler var mıydı hiç?

• Maalesef ben small ürün hiç bişey göremedim. Pantolon da aynı şekilde 28-29 filan hiç kalmamış. M filan var ama çoğunluk ağır siklet

• Dün cevahir P&B gittim resmen yağmalanmış gibiydi kazak bile göremedim. Çoğu şeyin büyük bedeni kalmıştı. Yarına yenilerini koyarlar mı bilemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

Bende bugun pull&bear ve zara dan aldım bikaç bişey
    Keşke yarını bekleseydim :/
    neyse yarın gider tekrar bakarım :D
    Fiyatı düştüyse iade eder yeniden alırım :D

Ben de yarın tekrar bakıcam da puan kullandım iade edemem :)ufak bi defo gibi bir şey gordum aynı beden varsa değişirim farkıyla başka bir şey alırım. Sorun çıkartmazlar herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

Bende bugun pull&bear ve zara dan aldım bikaç bişey
    Keşke yarını bekleseydim :/
    neyse yarın gider tekrar bakarım :D
    Fiyatı düştüyse iade eder yeniden alırım :D

Ben de yarın tekrar bakıcam da puan kullandım iade edemem :)ufak bi defo gibi bir şey gordum aynı beden varsa değişirim farkıyla başka bir şey alırım. Sorun çıkartmazlar herhalde

Hocam kredi kartı ve slip yanınızdaysa puan iptali oluyor.
  • zarada şu montun M bedenini bulma şansım nedir?

2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear  de indirim günleri başlıyor...
  • Kerasuslu K kullanıcısına yanıt
    %13.82

Bence düşük yani. Ben baktığımda hep ya S ya da en büyük bedenler kalmıştı montlarda. Gerçi gömleklerde de öyleydi.
  • bugün pb ye gidicem xl ürünler varmıydı birde ben ayın 3 ünde nişantaşı pb den aldığım ürünleri cevahirde değişebilirmiyim ?
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Değiştirebilirsin dostum her yerde.

• jebaha J kullanıcısına yanıt
    süre 1 ay dimi hocm
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Evet 30 gün o yüZden çok gecikme bence

• jebaha J kullanıcısına yanıt
    teşekkrüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: quak

debenhamsda %50 - %70 indirimli ürünler var bakmanızı öneririm. 20 liraya pantolon 30 liraya gömlekler aldım %70 indirimle.
     2 Ocak'ta Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear  de indirim günleri başlıyor...

Güzel tercihler

• Sitelere göre zara'da fiyatlar bazı ürünlerde azda olsa düşmüş ama pull'da ve bershka'da düşmemiş. Acaba mağazalarda durum nedir? Gidip gören birileri hızlıca bilgilendirse güzel olur
  • Evet mağazalara giden biri fiyatları ve yeni ürün gelip gelmediğini belirtirse güzel olur.
  • Sadece kabanlara baktığım için gerisini bilmiyorum ama zarada 3.indirim olarak birkaç tane 200 liralık montta 20-30 tl indirim var, o kadar.

• 3. indirim pb, bershka ya gelmiş mi var mı giden :)
  • 4 yoktur herhalde di mi :)

• Beyler bugün gittim Bershka ve Pull&Bear'e neredeyse hiç bir şey kalmamıştı hepsini sömürmüşler. Zaten sabah olmasına rağmen mağazalar bayağı kalabalıktı; Zara'ya kalabalık nedeniyle girmedim zaten. Kalan -önceki fiyatından haberdar olduğum- ürünlerin fiyatlarında bir indirim söz konusu değildi. 13 TL'den beş tane t-shirt, 40 TL'ye de bir sweatshirt aldım Güzel gömleklerin ve pantolonların hiç bedeni kalmamıştı.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.