benim anlamadığım xps 502x ' in işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü ama nedense xps 15z daha pahalı bu pahalılının nedeni sadece şık olmasımı yani ? yoksa işlemcisi dahamı güçlü işlemciyi intelin sitesinden baktım 2 çekirdek 4 işlem 502x ise 4 çekirdek 8 işlem yapma kapasitesine sahip kafam karıştı valla yardımcı olurmusunuz bana yüksek donanımlı ve uzun sarjlı gerekiyo cok güçlü ekran kartlı önermeyin ekran kartı büyük olunca sarj süresi kısalıyor ben bunun ikisinden hangisi seceyim ? ve bunlar dışında önericeğiniz bir makine varmı.
lütfen yardım edin cok acil birisini almam gerek ..
benim anlamadığım xps 502x ' in işlemcisi ve ekran kartı daha güçlü ama nedense xps 15z daha pahalı bu pahalılının nedeni sadece şık olmasımı yani ? yoksa işlemcisi dahamı güçlü işlemciyi intelin sitesinden baktım 2 çekirdek 4 işlem 502x ise 4 çekirdek 8 işlem yapma kapasitesine sahip kafam karıştı valla yardımcı olurmusunuz bana yüksek donanımlı ve uzun sarjlı gerekiyo cok güçlü ekran kartlı önermeyin ekran kartı büyük olunca sarj süresi kısalıyor ben bunun ikisinden hangisi seceyim ? ve bunlar dışında önericeğiniz bir makine varmı.
arkadaşım ben 2. ürünün aynısını i5 işlemcili olanını aldım ses kaitesi mukemmel tasarım olarakta bu fıyata bole urun yok ekran kartının hızlarınıda hafıf bı o.c ile 550m sevıyesıne cıkardım butun oyunları full ayarlarda oynuyorum akıyo resmen bf3 crysıs 2 skyrim de dahil 1. ürün gereksız
ben s67f65 serisinin dış tasarımı güzel,x15z serisinin de özellikleri çok güzel..arada fiyat farkı var bütçeni kendin daha iyi bilrsin
quote:
Orijinalden alıntı: stop__888
arkadaşlar merhabalar ben 2 laptop arasında kaldım
Hem 800tl ucuz hem de ekran kartı daha iyi. Düşünmene bile gerek yok. Tabikide 1.cisi. 2800 tl verecegıne cok daha iyi urunler alabilirsin. Tavsıyem samsung , asus vb markalarada bakman olacak.