Şimdi Ara

2. kulak deldirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi sol kulağımda 1 tane delik mevcut zaten bir tane daha deldirmek istiyorum, sola mı yaptırsam sağa mı?

The First Avenger
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

Solu tam ortadan deldirdiysen2.yi açtırsan bile orantısız durur. Sağa açtırırsan da ön yargı var. Açtırma bence.

Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum, ön yargı umrumda değil de sola açtırmak istiyorum. Acaba sırf bunun için şimdiki deliğin kapanmasını mı beklesem.
  • Eger vücudun kendini çabuk yenileyen bir yapıdaysa benim gibi , bekle 15-20 gün kapansın öyle deldirirsin. Çünkü anladıgım kadarıyla solu tam ortadan deldirmişsin zamanında başka deldirmeyi düşünmeyerek , şimdi 2.yi açtırırsan kıkırdağa doğru kaymış şekidle olacak 2.delik yukarda olacak biraz yani

The First Avenger
  • 15-20 günde kapansa bile okul olayları falan girecek araya. Şimdi deldirmesem bile kışın 2 haftalık bir aram olacak, o araya kadar bir deliğimin kapanmasını beklerim o arada da deldiririm 2 tane. Aynı anda 2 tane deldirmemin bir sakıncası yok değil mi?

Bir de delik kapansa bile izi kalıyormuş diyorlar, doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 19 Ağustos 2012; 13:11:21 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.