Aradığınız ebatta sınıf lideri c4 grand picassodur.
Yeni kasa grand picasso da yakında tanıtılacak. Ben olsam bütçemi bu yönde yönetirdim.
Yeni kasa c4 picassonun konsolu... grand picasso da aşağı yukarı böyle olur.
Size tavsiyem yakın bir bayide güncel kasayı incelemeniz yönünde. Şahsen benim acayip hoşuma gitmişti. konforu olsun, ergonomisi olsun, ferah iç hacim cam tavan vs.
C GP başkasına bakmayın çok güzel gerçekten.
şu ana kadar ihtiyaçlarımı karşılayabilecek grand picasso, nasipse bakmaya başlıyorum tavsiyeleriniz için sağolun. kiralama nasıl olacak 3 cocuk hergün kreşe gidecek, haftasonu dışarı çıkılacak... - denemesini yaprığım araçlar c-max, grand scenic, verso, sedanlara bakmaya gerek duymadım, bulara 3 çocuk koltugu sığmıyor, bunlar harici öneriniz varsa zamanım var bakabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: muratorkunbalik
şu ana kadar ihtiyaçlarımı karşılayabilecek grand picasso, nasipse bakmaya başlıyorum tavsiyeleriniz için sağolun. kiralama nasıl olacak 3 cocuk hergün kreşe gidecek, haftasonu dışarı çıkılacak... - denemesini yaprığım araçlar c-max, grand scenic, verso, sedanlara bakmaya gerek duymadım, bulara 3 çocuk koltugu sığmıyor, bunlar harici öneriniz varsa zamanım var bakabilirim.
Bana yakın olsanız buluşur siz de denerdiniz. Ama sizin konum trabzon görünüyor. 2 sene önce colt ile oralara Karadeniz turuna çıkmıştım. Bi de koca oğlan la mı ciksak nedir :)
Şaka bir yana grand scenic arkasına sigmamasi garip geldi. Benim çocuk koltuğu baya iri olmasına rağmen tek koltuğu işgal ediyor.
Benim oğlan :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme