Şimdi Ara

2 iPhone 4 , 1 i unlock oluyor diğeri olmuyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan simkilitsiz alınmış (güya) 2 tane iphone4 (AT&T) var şuan elimde , 4.0.1 versiyonlar ikisininde modem versiyonu 1.59 yani jailbreak ve unlock için uygun .

2 sinede jailbreakme.com aracılığıyla jb yaptım fakat 1 i unlock olurken diğeri olmuyor , sim kartlar turkcell'in orjinal 64k microsim leri , yani kesme biçme işlemleri yapılmadı .

Unlock olan makinada 2 simkartta çalışıyor fakat olmayanda şöyle bir durum var

Unable to load network list diye bir hata veriyor Şebeke bulmak istediğimde

Bazen şebekeleri buluyor ve turkcell seçili olduğu halde "no service" yazıyor

Ve şuan olduğu gibi "Waiting for activation , this some take a while " uyarısı geliyor ve hiçbir tepki vermiyor.

_________________________________________________________________________________________________

Telefonu itunes üzerinden aktive ettim , bu "waiting for activation" uyarısının bununla bir alakası yok galiba.

Nasıl çözebilirim bu sorunu acaba beyler ? Varmı aynı sorunu yaşayan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 25 Eylül 2010; 16:17:58 >

• bazen sorun oluyor restore v yeniden jb deneyin
  • 4.01i veya 4.0 ı yeniden restore ederseniz sorun muhtemelen düzelicektir.
  • Peki beyler ben telefonlar ilk geldiğinde cydiadan SHSH kaydını almıştım fakat şuan telefonların versiyonu 4.0.1 , cydiaya girdiğimde "SH : iOS 4.1" yazıyor ? Nasıl restore etmeliyim yani hangi versiyonu indirip restore edeyim ?
  • sen 4.1 i boşver sen en fazla 4.01 olmazsa 4.00 a restore et. saurik server ip sinide host dosyasının sonuna eklemeyi unutma yoksa hata alırsın.

saurik server 74.208.10.249 gs.apple.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.