Şimdi Ara

2 haftalık Türk Telekom maceram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bana dediğinizi aklımdan bile geçirmedim.

Daha geceli 12 saat oldu bıktırdı kendinden, bir servisi açacağım hata. Herşey hata

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam Yeni Bağarası'nda telefonumu Only LTE moda aldığımda şebeke gidiyordu kesinlikle LTE sinyali almıyor ordan Türk Telekom, o konuda bir anlaşalım inanmazsanız gidin deneyin. Ev içinde de 3-4 diş 3G çekiyordu o da 5 dakika sorunsuz sonraki 20-30 saniye veri aktarımı kesiliyordu speedtest bile 0.1 mbps veriyordu bahsettiğim kesinti süresinde. Cihazım MT9K2TU/A model Apple Türkiye cihazı, herhangi bir uyumsuzluk söz konusu değil bir sorun olsa Turkcell'de de olurdu. Bahsettiğim anlık hız dropları 0.01'lara kadar düşmeyi ikamet ettiğim iş ve ev adreslerimde de yaşadım Bursa/Nilüfer'de. Gece 12 sonrası nispeten hızlar daha iyi ama gündüz yoğun saatlerde malesef durum bu şekilde.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Evet SMS'li işlemlerde de sorun yaşamadım. Önceden aynı operatörde yeni/yedek sim çıkardığımda daha Mağazanın kapısından çıkmadan yapı krediden SMS gelmişti bloke yediniz ATM'den açabilirsiniz tarzında. Sistemleri entegre çalışıyor sanırım bankalar ve operatörlerin.

Editliyorum: Akıllı bildirim ile yapmışım işlemleri henüz SMSle işim olmamış. Deneyince görücez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 19 Ağustos 2020; 20:33:32 >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    VoLTE deneme şansım olmadı Apple cihazlarda malum gösterilmiyor arama esnasında aktif olup olmadığı, ama Turk Telekom WI-FI (VoWIFI) oldukça iyi çalışıyodu iphone cihazımda. uçak moduna alıp wifi'ye geçer geçmez aktiflendi her seferinde ve uzun,kesintisiz görüşmeler yaptım sorunsuz.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Ne güzel.Bölgenizde Turk Telekom iyi ise fiyat olarakta avatajlı şasmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda yazmıştım hocam Turkcell'e döndüm geri ben memnun kalmadığım için.

VoWifi için şöyle bir detay var Sabit IP yoksa ve CGNAT havuzundaysanız sorun çıkarabiliyor hiç bağlanmayabilir veya konuşmada ses gelmeyebilir,gitmeyebilir. Ayrıca bazı modemlerde IPSec VPN açmak gerekiyor.
    Ha pardon.Turkcell en iyisi dezavantajı fiyatı,iyiyse kısa süreli git gel yapıp kullanmak gerek kampanyalardan faydalanmak adına.😁

İzmirin 30 ilçesinde de sürekli bulunuyorum, ağırlıklı olarak 3g modunda kullanıyorum, dediğiniz lokasyonlar dahil hiç dediğiniz kadar sorun yaşamıyorum, ki iş için bir sürü zoom skype toplantısına katlıyorum hotspot üzerinden hiç mağdur etmedi, bazı mallıkları var sistem ile ilgili ama bence biraz abartmışsınız, ayrıca tatil bölgelerinde hafta sonu çeşmeye sonradan görmelerin instagramdan story yağdırdığı bölgelere beklerim üç operatör de bu tipler abandığında dağılıyor, foça da da farklı durum yoktur...

• Hocam benim Turkcell'de hissem yok ölümüne savunmuyorum farkındaysan, stadyumlarda veya büyük etkinlik alanında Turkcell de dağılır hepsi dağılır ben zaten aksini söylemedim. Sadece şöyle yatağa uzandığımda keyifle sosyal medyada gezemiceksem, whatsapptan yazdığım 3-5 saniye bekleyip gidicekse yada download anında 60 mbit ile başlayıp 5mbit'e kadar düşücekse telefon 1 mm yerinden oynamadığı halde, o operatör bende sınıfta kalır ve kaldı da. Saydıklarımın hiçbirini Turkcell 3G'de bile yaşamadım ama hepsini Türk Telekom LTE'de yaşadım. Sizin cihazınızda farklı sonuç verir yada ihtiyaç anında sizi üzmemiştir bilemem. Buraya karalamaya gelmişim gibi sürekli savunuyosunuz 30 ilçe öyle böyle. Ben tecrübelerimi aktardım ilk mesajıma da not düştüm çok iyi olduğu lokasyonlar da vardır diğerlerinin çekmeyip bunun çektiği yerler de vardır vs. İlk mesaja da 2 tane SS ekledim çamur atmadığıma inanırsınız belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 20 Ağustos 2020; 0:4:54 >

Basın engeli geçin, ona birşeyler anlatıp ikna etmek zorunda değilsiniz.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Bir şeyi sırf ucuza kullandığı için böyle ölümüne savunanları anlamıyorum.
  • Ofisimde test sonuçları, konumlarıyla birlikte ekliyorum. Ama sen haklısın yine de bant uyumsuzluğu var telefonumda peşimden de jammer ile geziyorlar dediğin gibi. Turk Telekom sonucu da 2-4 diş arası LTE değişirken alındı zaten ping süresinden LTE olduğunu anlayabilirsiniz.

A detailed image for this result can be found here: 
    https://www.speedtest.net/my-result/i/4060620899

Test Date: 7 Aug 2020 13:25
    Download: 252 Mbps
    Upload: 41,2 Mbps
    Ping: 30 ms
    Connection Type: Cellular
    Server: Bursa
    External IP: 176.238.21.75
    Internal IP: 10.37.11.170
    Latitude: 40,2260427724052
    Longitude: 28,7678232764295
    http://maps.google.com/maps?f=q&q=40.22604277240516,28.767823276429493

A detailed image for this result can be found here: 
    https://www.speedtest.net/my-result/i/4078721984

Test Date: 17 Aug 2020 00:34
    Download: 3,79 Mbps
    Upload: 9,86 Mbps
    Ping: 39 ms
    Connection Type: Cellular
    Server: Istanbul
    External IP: 5.47.226.237
    Internal IP: 10.57.173.102
    Latitude: 40,2205929971336
    Longitude: 28,9276521362486
    http://maps.google.com/maps?f=q&q=40.220592997133636,28.927652136248632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 20 Ağustos 2020; 10:16:7 >

Ofisinde hızlar müthiş, ortalamanın çok çok üstünde, 0 sıkıntıyla kullanım yapılır. Taahhüt bitince pahalı fiyat sunarlarsa simdi ki gibi direk git gel yapman yeterli.

O kadar para verip iPhone XS almışsın, o cihazın hakkı en iyi operatörü kullanmaktır.

2 haftalık Türk Telekom maceram 2 haftalık Türk Telekom maceram

Aradaki farka bak niye taşır ki bir insan TT çöpüne.

• yemin ediyorum, bu forumda 3-4 kişinin ağır ruhsal sorunları var, gerçekten acil tedavi almanız lazım, nerdeyse 3te bir fiyatlı bir tarifeye daha çok içerik ile geçtin turkcell ile aynı kaliteyi beklemek tuhaf değil mi deyince, tt yi övmüş savunmuş mu oluyoruz, ne kadar ekmek o kadar köfte sana, 10 gb kotalı paketle 200 mbps hız testini görünce bir yerin tavanamı değiyor, ikisininde pingi 30-40 arasında, yaptığın ıvır zıvır instagram, whatsapp işleri görende ceo ile toplantı anında sesi kesik gidiyor, maddi zararın doğuyor sanacak...

boş muhabbetten başka birşey değil yaptığın, ayrıca band meselesindeki kinayeyi anlayamayan birine laf anlatmakta vakit kaybıymış sadece...

sana mutlu mesut 200 mbpsli hız testleri ile zevkten dört köşe olmalar dilerim...
  • Aha 20gb 45 teleciler geldi 1 kişi eksik kaldı o da gelirse tamamlanır

Türk Telekom ile Vodafone arasında kalan kesinlikle ilk Vodafone'u tercih etsin

Turkcell ile Çöp Telekom yan yana gelemez bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 20 Ağustos 2020; 11:46:29 >
  • Sallıyorsun tarzı sivri kelimeler kullanmazsın o zaman bu kadar uzamaz muhabbet.
    Ah şu Telekom yok mu ya

Dün geçişim tamamlandı da sesler uzaylı gibi VoLTE de buna dahil, internet hızı Şişli gibi bir yerde 20mbit geçmiyor, 3G 2 mbit sürünüyor. Şehirler arası yolda zaten anlatmama gerek yok Edge dışında görürsen şükret.

Taktım çift simli cihaza Turkcell, Çöp Telekom'dan da Turkcell hattima yonlendirme yaptım ve kullanıyorum, hani diyorlar ya şehir merkezinde kullanılır diye. İstanbul'dayim bir çok ilçeye gittim yok şehir merkezinde bile kullanılmaz Allah sabır versin 12 ay taahhüt verene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 20 Ağustos 2020; 11:53:22 >
  • Bir de 15gb 35 TL'ciler vardı ama Telekom onlara madik atıp 39 TL yaptı fiyatı. Ucuzcuların boynu bükük
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Dünden beri bunu anlatmaya çalıştım hocam. LTE olan yerde görsellerdeki gibi 3-4 mbps sonuçlar olunca doğal olarak Instagramda basit bir videoyu bile buff etmeye yetişemiyor bazen youtube videoları 480p açılıyor vsvs hesap ortada. Daha 5 dakika önce Uzun bir instagram videosunu donmadan izleyemedim 2 diş LTE olmasına rağmen. Bazı merkezi yerlerde 80-100 mbps sonuçlar aldığım da oldu Turk Telekom ile doğruya doğru ama ofisimde ve evimin zemin katında beni mutsuz etti bitmiştir benim için. Özellikle araçla şehir içinde(en merkezi yerlerde) seyir halindeyken en göbek yerlerde bile LTE ile 1-2 mbps veriyor şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 20 Ağustos 2020; 11:56:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.