Merhaba ürünü yeni aldım, açtım windows lisansı vs alıp kurulum yapmıştım, samsonite 17 inç canta aldım hiç kullanmadım laptopuda 1-2 oyun kurdum oynadım. arada açıyorum öyle bir heves aldımda bebeğim yüzünden ilgilenemiyorum ve acil ödemelerden dolayı satılık.
iade edecektim Windows 11 Pro kuruldu ve kutu açıldı diye iade etmek istemedim, Türkiyenin en büyük e-ticaret sitelerinden birinden alındı.
sıfır çizik bulana iade ederim.
çanta istenirse 1900 tlye veririm vatanda 2500 tl.
takas üzerine en az 45 bin alacağım laptoplarla olabilir.
Elden satış tercihim.
Önce eft sonra kargoda yapılır. rakam büyük ben olsam göndermem kimseye elden alın bence
- İşletim Sistemi : FreeDOS
- İşlemci ailesi: 13. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci
- İşlemci : Intel® Core™ i7-13700HX (Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 5,0 GHz’e kadar, 30 MB L3 önbellek, 16 çekirdek, 24 iş parçacığı) 1 2
- Yonga kümesi : Intel® HM770
- Grafik – Bağımsız, : NVIDIA® GeForce RTX™ 4080 Dizüstü Bilgisayar GPU (12 GB GDDR6 ayrılmış)
- bellek : 32 GB DDR5-4800 MHz RAM (2 x 16 GB) (4800 MT/s’ye varan aktarım hızları.)
- Dahili Depolama : 2 TB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD
- Ekran : 43,9 cm (17,3 inç) diyagonal, QHD (2560 x 1440), 240 Hz, 3 ms yanıt süresi, IPS, mikro kenarlı, yansımasız, Düşük Mavi Işık, 300 nit, %100 sRGB 3 4 5
- Dokunmatik ekran : Yok
- Ekran-gövde oranı (hoparlörler olmadan) : 84.65% 6
- Renk gamı : 100% sRGB
- Parklaklık : 300 nit
- Minimum boyutlar (G x D x Y) : 39,71 x 26,2 x 2,7 cm (Boyutlar yapılandırmaya göre değişiklik gösterir)
- Ağırlık : 2,78 kg (Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir)
- Pil türü : 6 hücreli, 83 Wh Lityum iyon polimer ( 7)
- Pil ömrü : 5 saat 30 dakikaya kadar 8
- Pilin yeniden şarj edilme süresi : Hızlı pil şarj etmeyi destekler: 30 dakikada yaklaşık %50 9
- Kablosuz : Intel® Wi-Fi 6E AX211 (2×2) ve Bluetooth® 5.3 kablosuz kartı (gigabit veri hızını destekler) 10 11 (MU-MIMO destekli; Modern Bekleme Modu (Bağlantılı))
- Ağ arabirimi : Tümleşik 10/100/1000 GbE LAN
- Ürün rengi : Gölge siyahı kapak ve taban, gölge siyahı alüminyum klavye çerçevesi
- Klavye : 26 Tuşlu Gölge Kopya Oluşumunu Önleme Anahtarı teknolojisi ile tam boyutlu, 4 bölgeli RGB arkadan aydınlatmalı, gölge siyahı klavye
- Web kamerası : Bütünleşik çift dizi dijital mikrofonlu ve geçici gürültü azaltmalı HP Wide Vision 720p HD kamera
- Ses özellikleri : Bang & Olufsen Ses Sistemi; DTS:X® Ultra; Çift hoparlör; HP Audio Boost
- İşaret aygıtı : Çok noktalı dokunma hareketi destekli HP Imagepad
- Genişletme yuvaları : 1 multi-format SD ortam kartı okuyucusu
- Bağlantı Noktaları : USB4™ Type-C® 40 Gbps veri aktarım hızı (USB Güç İletimi, DisplayPort™ 1.4, HP Uyku ve Şarj) ile 1 Thunderbolt™ 4; 1 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı (HP Uyku ve Şarj); 2 SuperSpeed USB Type-A 5 Gbps veri aktarım hızı; 1 HDMI 2.1; 1 mini DisplayPort™; 1 RJ-45; 1 AC smart pin; 1 birleşik kulaklık/mikrofon 12 13
- Güç kaynağı türü : 330 W Akıllı AC güç adaptörü
- Güvenlik yönetimi : Güvenilir Platform Modülü (Ürün Yazılımı TPM) desteği
- Giriş aygıtları : IR termal sensör
- Sürdürülebilir etki özellikleri : Hoparlör muhafazalarında okyanusa giden plastik; Klavye çerçevesi ve menteşeli kapaklarında geri dönüştürülmüş metal; Tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiş klavye tuş kapakları 14 15 16
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
|