5 günde 5 kilo 3 günde 9 kilo 27 günde 16 kilo yememek lazım bunları
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
quote:
Orijinalden alıntı: Tranquillity
Babam da yapıyor bu diyeti. 2 günde 2 kilo verdim dedi bugün.
O verilen kilo sudur
Vücudunuz protein parcalayinca görürüm ben sizi
O kadar zararlı ki uzun sürede görürsünüz ne olucagini
Ayrıca bir bilene danışmadan vücud kan ölçülerini yaptırmadan program yapmayın
Neyse ölürseniz iyi biriydi deriz
Eninde sonunda öleceğiz. O yüzden fazla kurcalamaya gerek yok.
Protein=kas, karbonhidrat=kaslara enerji
Kas kaybı yaşarsın belli bir miktar ama senin için çokta önemli olucağını zannetmiyorum ideal kilona geldiğinde bodye başla busefer Karbonhidrat+proteine yüklenmen gerek.
Bunlar hep sizi kaziklama odakli uydurmalar. Sadece 3 ayda 15 kilo verdim spor ve saglikli beslenme ile. Ne yesen yiyeyim kilo da almiyorum artik, midem kuculmus galiba. Sagliksiz besinlerden de tamamen uzaklastim.
Normal yediğinizi gene yiyin sadece abur cuburu biraz seyreltip 3 kere kola içiceğinize 1 kere kola 2 kere ayran için. Harcamanızı arttırın.. diyeti herkes yapamaz başta herkes kararlıdır 2 hafta yapıp bırakınca kilo alırsın. Yiğceğini gene ye biraz dikkat et ama yaktıgınızı arttırın. Proteini karbonhidratıda kesmeyin olurmuymuş öyle diyet mahvedersiniz vucudunuzu sornadan alınır o kilolar.. diyet listelerine bakın sabah 1 dilim ekmek diyo dimi tamamen çıkartarak olmaz biraz azaltıp yakılanı arttırılarak olur. birde akşam 7den sonra sadece meyve tüketin:)
quote:
Orijinalden alıntı: semih37
sabah ve akşam yemiş olduğum yarım ekmek arası tost u kestim 3 gündür çok fark etti bu kadarını beklemiyordum doğrusu bayağı heveslendim boy1.73 kilo87 şu an önceden 90 idi
3 günde 3 kilo mu yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: suluzırtlak
günde 5-10 km yürüyüş ve az yağlı yiyecekler ile (bol meyve sebze) 2 ayda 20 kg garanti
10 km yürüyecek zamanı nereden buluyorsunuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme