Şimdi Ara

2 güne kadar karar vermem lazım yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 3,5 yıllık 5800 macerasından sonra yeni telefon almaya karar verdim.9 temmuzda paraf günüm+puan+avantajx le beraber yaklaşık kliksada 150 tl kadar bir indirim oluyor.Yani 9 una kadar birşeyler seçmeliyim.Telefonda çok oyun oynamam tablet var hayatı kolaylaştıracak uygulamalar önemli benim için.
    1-ortalama bir ekran
    2-uygun bir kamera
    3-en az 1 gün yetecek şarj
    4-bir de sık internete girerim hızlı olmalı.
    telefona çok fazla para vermek istemiyorum xperia l gözüme çarptı s3 mini olabilir dedim ama hem samsung u sevmiyorum hem de devri geçiyor.Nedir önerileriniz kliksadan alacağım.Bütçe 750tl( yani 900 tlye kadar önerileriniz olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 7 Temmuz 2013; 19:07:50 >

• Hızlı internet için en iyi Blackberry , Blackberry bold 9900 veya 9790 almanı öneririm.
  • lumia 820 işini hem internet hemde kamera olarak fazlasıyla görür, w8 istemem dersende xperia l olabilir ama internet performansı çok iyi değil diye şeyler okudum, ios istersende ip4 dediğin fiyatlarda ve iş gören bir telefon, ucuz bişey der ve maceraya atılmak istersende general mobilenin telefonu yada lumia 520 olabilir 600 tl den ucuzlar tabi s3 de alabilirsin büyük ekranından dolayı paralel ithalat olarak 1000 tl ye bulunuyor
  • ben de xperia l düşünüyorum konu takip.
  • xperia l uygun olur
  • Xperıa L gpu ve ıslemcı sınıfı olarak S3 mınıden daha ıyı,ses ve kamerası ıse fıyatına gore cok ıyı ısler cıkarıyor.Internet wıfı menzılı s3 mınıden ıyı kendım gozlemledım bunu fıyatına gore cok ıdeal ıcın rahat alabılırsın xperıa L.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XPERİA L TAVSİYEMDİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde gönlümden xl geçiyor ama tlf hakkında yeterli bilgiye ulaşamadım buradaki ana konuda bile detaylı bir kullanıcı yorumu göremedim.Yarın gidebilirsem vatanda incelerim.Sdn yada başka birinin xl incelemesi var mı?

• tavsiyede bulunan arkadaşlara teşekkürler.xl kullanan var mı aramızda

• Xperia L veya Lumıa 720 işini görür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.