Bildirim
2 Gündür Installous' u kullanamıyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Herkesinki sorunsuz çalışıyor sanırım API hatasını alan veya bu hatanın çözümünü bilen yok sanırım :( _____________________________ -
Bende de gün içinde arada bir bu hatayı veriyor ve Installous'u kapatıp açsam bile düzelmiyor. Ipod'u tamamen kapatıp açtığımda düzelmiş oluyor. Tabi önce ınstallous'u da tümüyle kapatın, yani arkaplanda çalışıyor halde kalmasın. Ardından cihazınızı tümüyle kapatın, sonra da tekrar açın ve deneyin. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ordinary Story
Bende de gün içinde arada bir bu hatayı veriyor ve Installous'u kapatıp açsam bile düzelmiyor. Ipod'u tamamen kapatıp açtığımda düzelmiş oluyor. Tabi önce ınstallous'u da tümüyle kapatın, yani arkaplanda çalışıyor halde kalmasın. Ardından cihazınızı tümüyle kapatın, sonra da tekrar açın ve deneyin.
Hemen deniyorum.
ohh düzeldi sonunda hiç restart atmayı denememiştim çok sağolun hocam tekrar teşekkürler_____________________________ -
Rica ederim
. Nedense o hata bende de oluyor ve son 2 gündür sıklaşmaya başladı. Yine de çalışsın da razıyım kapatıp açmaya
.
_____________________________ -
O galiba serverlarıyla alakalı, bazen ard arda alıyorum bazen hiç almıyorum API hatasını. Az önce yine aldım 5 dakika sonra denediğimde düzelmişti _____________________________
Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler