Şimdi Ara

2 Günde 5 Vize Sınavım Var Ne Yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 16 ders alıyorum(okulda benden başka bu sayıya ulaşanı görmedim henüz.) ve 6 günde bu derslerin sınavına girdim. 2-4-3-2-2-3 şeklinde oldu sınavlar. Aksi gibi sınavların büyük bir kısmı klasik ve bol formüllüydüler.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?
    Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin!

Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Hocam sorması ayıp bölüm ney ? Bir arkadaş vardı 3 yılda makine bitirecek o çıkmayın ?
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• Yok yahu öyle bir şey olsa yine gam yemem. İşletme okuyorum.

Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz.
    Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki?

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Maşallah Allah devamını getirsin
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• Âmin, cümlemize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.