Şimdi Ara

2 GB ramli 7 inç tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir adet 7 inç tablet almayı planlıyorum, 7 inç tabletlerin çoğu 1 gb ram e sahip, aliexpress sitesinde bir adet 2 gb ramli model gördüm, markası smartq x7 ama bu markadan pek kullanan yok sanırım forumda. Tablet ile çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum, oynarsam da genelde basit grafikli kısa kısa oyunları tercih ediyorum. Film, kitap ve internet için daha çok kullanılacak.

ilk sorum, diğer bileşenlerin aynı olduğunu düşünürsek ram olarak 1 gb ile 2 gb arasında çok fazla performans farkı olur mu? Bende 768 mb ramli htc marka android telefon var ve ram ile ilgili sorun yaşıyorum, arada bir bütün programları kapatıp yer açmam gerekiyor, tabi bunda sense arayüzünün katkısı büyük. Bunu yaşamamak için 1 gb yeterli olur mu yoksa 2 gb alsam çok rahat eder miyim?

ikinci sorum, 1 gb ramli 7 inç tabletler arasında hala en iyisi asus nexus 7 sanırım, işlemci dışında malzeme kalitesi ve wi-fi gücü vs olarak sanırım en alınabilir tablet bu, ama çin mallarına göre pahalı ve 1 gb ram e sahip, gördüğüm kadarıyla çin malı cihazlarda wi-fi çekim gücü olarak sorun yaşayabiliyor, bu da beni korkutuyor. Çin malı tabletlerdeki wifi çekim sorunları halloldu mu?

son sorum, rom desteği iyi, wifi çekim gücü düzgün, 2 gb 7 inç tablet olarak seçeneklerimiz nelerdir, hangisini önerirsiniz, yoksa 2 gb a gerek yok 1 gb yeter mi dersiniz.

fiyat olarak en fazla 400 tl civarı verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norepinefrin -- 21 Ocak 2013; 13:53:05 >

• biraz fazla olabilir ama almışken bir kere al derim http://www.netsiparis.com/detay/38561020063/ASUS-EEEPAD-TF300TG-1A124A-TABLET-TEGRA3-32GB-101-3G-DC- piyasadaki tabletlerin sayılı gösterebileceğin bir tablet
  • teşekkürler ama ben taşınabilir olması açısından 7 inç istiyorum, bu cihaz notebook boyutlarında ve özelliklerinde nerdeyse, bana taşıması kolay hafif bir cihaz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norepinefrin

teşekkürler ama ben taşınabilir olması açısından 7 inç istiyorum, bu cihaz notebook boyutlarında ve özelliklerinde nerdeyse, bana taşıması kolay hafif bir cihaz lazım.

2 GB a bence hiç gerek yok. 1 gb bence günümüzün teknolojisine göre çok iyi. Çift çekirdekli olarak rk3066 en hızlısı. Tavsiyem ondan yana olacaktır. Arka kamera önemli değilse şu anda pandawill de yok satan Yuandao n70 i öneririm. Onu beğenmezsen bile rk3066 lı veya tegra 3 lü tabletlere bak. Rk3066 şu anda bile bazı 4 çekirdeklilere kafa tutabiliyor.
  • SmartQ kalite olarak diğer Çin markalarından çok daha ileridir.
  • Doğru seçim bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.