Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ♥2 Gb pq1 notebook DDR2 667 Mhz:35 tl/2 gb ddr3 Elpida Notebook ram ♥ Satın Al 20 Ocak 2013 20:20 1 1 ♥2 Gb pq1 notebook DDR2 667 Mhz:35 tl/2 gb ddr3 Elpida Notebook ram ♥ UYARI:1-Satılan ürün hakkında ilanda açıkça belirtilen hususlara ilişkin soru soranlara ve extra talepte bulunanlara satış yapmıyorum. UYARI:2-Deneyerek ve test ederek almalısınız, bu sebeple sadece Ankara içine satılıktır.Denemeden ve test etmeden şehirdışı almak isteyen arkadaşlar, ürünü hiçbir sebeple geri iade edemeyeceklerini bilmeliler.Satmış olduğum hiçbir üründe iade söz konusu olmaz. UYARI:3-18 yaşından küçük olanlarla, mesajlarındaki üslubu hoş karşılamadığım arkadaşlarla alışveriş yapmıyorum. 2 gb ddr2 Pq1 marka 667 mhz notebook ram Fiyat :35 tl Sorunsuz vaziyette .denenmiş ve test edilmiştir.Ankara elden teslim.markası pq1 .Garanti belli değil.Mazisi belli değil. Ankara elden teslim.Şehirdışı alımlarda kargo gideri alıcıya ait . -------------------- 2 GB Elpida marka noebook DDR3 ram fiyat:20 tl Sorunsuz vaziyette .denenmiş ve test edilmiştir.Ankara elden teslim.Garanti belli değil.Mazisi belli değil. Fiyat : 35 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı Monster Abra A5 V1.1 1600 tl ANKARA Satılık XBOX360 OYUNLARI Tamamı 99 tl ANKARA SWATCH IRONY & MINI VAPOR STORM
cevaplandı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı Monster Abra A5 V1.1 1600 tl ANKARA Satılık XBOX360 OYUNLARI Tamamı 99 tl ANKARA SWATCH IRONY & MINI VAPOR STORM
evet ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satıldı Monster Abra A5 V1.1 1600 tl ANKARA Satılık XBOX360 OYUNLARI Tamamı 99 tl ANKARA SWATCH IRONY & MINI VAPOR STORM
2 gb ddr2 Pq1 marka 667 mhz notebook ram tarafımdan alınmıştır. sorunsuz ve rahat bir alışveriş oldu. teşekkür ediyorum...