100Kg'a müsait 3 beygir veya üzeri 2.el koşu bandı arıyorum. bir zamanlar çok sıkca karşılaşırdım,almaya karar verince nedense bulunmuyo. Bana PM den hızlıca ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Üst Sınıf Oyun Canavarı 2.El Ama Faturalı Garantili.Kapıda Ödeme. Arabada PC keyfi Android TV Mk802 II Box + NECVOX Koltuk Kafalığı Monitör MK 802 II Android TV Box yurtdışı aldığım fiyata vereceğim. Q9550+Asus R.Formula+OCZ 4gb Ram Kutusunda-Faturalı+Hediyeli Hepsi 485 TL
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Üst Sınıf Oyun Canavarı 2.El Ama Faturalı Garantili.Kapıda Ödeme. Arabada PC keyfi Android TV Mk802 II Box + NECVOX Koltuk Kafalığı Monitör MK 802 II Android TV Box yurtdışı aldığım fiyata vereceğim. Q9550+Asus R.Formula+OCZ 4gb Ram Kutusunda-Faturalı+Hediyeli Hepsi 485 TL
güncellemek bu forumda işe yaramaz çünkü ilanlar son mesaja göre değil son verilen ilana göre sıralanıyor. tekrar ilan versen daha uygun olur yani