Şimdi Ara

2.EL IPHONE ALIRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın arkadaşlar bu hafta sonu 2.el Iphone 4s almayı düşünüyorum. Daha önce hiç iphone kullanmadığım için kafam baya bir karışık sizlerden yardım istiyorum.
    Öncelikle cihazın temizliği konusunda bakmam gereken noktalar;
    - Wifi
    - Şebeke hızı
    - Tüm tuşların kontrolü
    - Ses ile bir sıkıntı var mı yok mu?
    Bunlar var aklımda. Ama benim daha önemli bir sorunum var.

    - Araştırmalarım sonucunda telefonda icloud şifresi filan oluyomuş bununla ilgili aldığım kişiden ne gibi bilgiler istemeliyim ?
    - Iphone mu bul özelliği daha sonra telefonun servislik bir durumu olduğunda sıkıntı çıkarıyormuş herhalde. Bunun hakkında da pek bilgim yok.

    Bunların dışında kesin bak dediğiniz bir durum var mı temizlikden ziyade ileride telefonu restore etme durumunda veya bu tarz durumlarda telefonumun pert olmasını istemiyorum. Siz değerli iphone kullanıcılarından yardım istiyorum. Gerçekten hiç bir bilgim yok ve sitede baya bi araştırmam sonucu kafam iyice allak bullak oldu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne0n66 -- 13 Mart 2014; 18:03:27 >







  • Güncel.
  • Merhaba dostum...

    İcloud kimliği olayı doğrudur, fakat siz İphone'nızı aldıktan sonra format atıp kendinize yeni bir İcloud kimliği oluşturmanızı tavsiye ederim. Telefonu formatlayıp yeni bir İphone olarak açtıktan sonra zaten sizden yeni bir İcloud kimliği oluşturmanızı isteyecektir. O zaman kimliğinizi oluşturup kullanmaya başlarsınız.

    İphone'mi Bul olayınca gelince; bu da zaten İcloud kapsamında bir uygulamadır. Telefonu aldığınız kişi bu uygulamayı kesinlikle kapatmış olmalıdır yoksa hiç bir işlem yapamazsınız. Kapattıktan sonra da zaten telefonu sıfırlayacağınız için, kendinize oluşturduğunuz kimlik ile yeniden kurarsınız bu uygulamayı. İlk açılışta soruyor zaten "İphone'mi Bul" kullanmak istiyor musunuz diye...
  • IOS7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

    O zaman ben telefonu alırken ilk olarak iphone'mi bul özelliğini kapattırcam. Daha sonra format atıcam telefona. (bu format dediğiniz olay hangisi oluyor acaba ?)

    Format olayından sonra yeni icloud kimliği isteyecek benden, yani kesinlikle eskisini filan sormayacak dimi ?

    Yeni hesap kurarken herşeyi ile birlikte olacak dimi ? Yani gizli soru filan.

    Kusura bakmayın ilk iphone olucak benim o yüzden de hiçbir şey bilmiyorum malesef

    İlginiz için teşekkür ederim.
  • Evet, telefonu alırken İphone'mi Bul özelliğini kesinlikle kapattırın. Başka yolu yoktur...

    Format dediğim olay şu; telefonu bilgisayara (İtunes'e) bağlayacaksınız ve sürümü yeniden yükleyeceksiniz. Bundan önce dilerseniz Ayarlar kısmından telefonu tamamen silebilirsiniz, bunu yapmanız daha iyi olur. Bu konuda "İphone restore etmek" şeklinde arama yaparsanız, doyurucu bilgilere ulaşabilirsiniz...

    Format olayından sonra eski kimliği sormayacak ve sizden yeni bir İcloud hesabı oluşturmanızı isteyecek. Siz de bunu yaptığınız zaman artık size ait bir İcloud hesabınız olacak.
  • Ahizeyi kontrol edin
  • Hocam verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Sayenizde kafamda ki soru işaretleri giderildi. Ben dediğiniz durumu da araştırırım internetten. Eğer kafama takılan birşey olursa size tekrar burdan sorarım tabi rahatsız olmazsanız eğer.

    Tekrar teşekkürler, iyi geceler.
  • Dilediğiniz zaman dilediğinizi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
  • vlkn216 kullanıcısına yanıt
    Onlar aklımda hocam, sağolasın yinede
  • En Önemlisi Alacağınız Cihazın Kesinlikle Faturası + Garantisi Olsun Derim Garantisinden Cok Faturası Olmayan Cihaza Yönelmeyin İlerde Başınızın Ağrımaması İçin
  • Kilbox kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsunuz. Ben tanidiktan alicam yurtici cihaz ama garanti bitmis ve faturasi da kaybolmus. Benim niyetim aliyim 2 3 yil kullaniyim degil zaten. Iphone yeni kullancagim icin deneme surusleri gibi olcak yaz sonuna da yeni cikan hosuma giderse onu alicam kismet olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.