Şimdi Ara

2.el iphone 8 plus vs sıfır 7 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 sene kullanılmış 12 ay garantisi olan iphone 8 plus mı yoksa 7 plus mı almalıyım. Ne dersiniz kıymetli forumdaşlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockyDarwin -- 6 Şubat 2019; 7:4:0 >



  • Selam, İkisini de kullanmış birisi olarak farklarından bahsedeyim biraz. 8 plus ve 7 plus stereo ses çıkısına sahip fakat 8 plusun ses cıkısı bir tık daha iyi. Dış hoparlörlerden bahsediyorum. 2. fark ise 8 plus kablosuz sarj destekliyor bu nedenle de arka tarafı cam. Açıkcası metal olan 7 plus daha sağlam hissiyat veriyor insana. Kablosuz sarj lazım diyorsan iş değişir. İşlemci birinde a10 fusion diğerinde a11 bionic, şöyle söyliyim deneyimde hiç bir fark yok inan 0 yani fark. Yalan dolan yok şu kadar hızlandı bu kadar hızlandı benchmarklarda bi kaç rakam üst yazıyor o kadar.
    12 ay kullanılmış 8 plus alacağına tertemiz sıfır 7 plusun keyfini çıkar derim. Tabii iphone da kararın kesin ise.
  • allthewayon A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam bilgileriniz için . sıfır 7 plus almaya karar verdim
  • Bence fiyat ve cihazın durumu önemli. Cihaz titizlikle kullanılmış, faturası, kutusu, orjinal kutu içeriği mevcutsa 2. el iPhone 8 plus tercih edilebilir. Model olarak bakıldığında iPhone 8 plus haliyle 7 plustan daha üstün bir cihaz. Bu yüzden alışveriş noktasında bir güven sorunu yoksa iPhone 8 plus alabilirsiniz. Ek olarak bence iPhone 8 plus aşağısındaki cihazlar artık sıfır olarak tercih edilmemeli. 8'i zaten önermiyorum 7 ile neredeyse aynı. 7 plus' ta fiyatının cihazı değil bence. Kullanim açısından halen iyi durumda olsa bile sıfır almak bence artık mantıklı değil.
    Aslında genel olarak iPhone fiyatları gereğinden fazla. Eğer android düşünürseniz çok daha iyi seçenekler bulabilirsiniz aynı bütçe ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.