Şimdi Ara

2. EL İPHONE 6S PLUS 16 GB ALACAĞIM BAKARMISINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh ailesi.Başlıkta dediğim gibi 6s plus 16 gb alacam(space gray) .Satan kişi haziranda ingiltereden getirmiş ve yengesinin pasaportu üzerine kayıt ettirmiş sadece 1 hafta kullandığını söylüyor araba alacakmış nakit ihtiyacından satıyormuş yaşı 21. 1 yıl garantisi var telefonun ve 2450 lira istiyor. Iphone 7 nin çıkacağını da düşünürsek sizce almalımıyım ve alırken neye dikkat etmeliyim şimdiden teşekkürler.

• bazen pasaport kaydını kısa süreli yapıyorlar.
  • Kisa sure kayit işleri bitti diyorlar 1 kere kayit oldumu dahada silinmez. ayrica cihazin kayitsiz sıfır fiyati 2350 tl dogubankta 150 kayit desen 2500. biraz indirim yapsin satan kisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Kisa sure kayit işleri bitti diyorlar 1 kere kayit oldumu dahada silinmez. ayrica cihazin kayitsiz sıfır fiyati 2350 tl dogubankta 150 kayit desen 2500. biraz indirim yapsin satan kisi.

Pasaport sahibi BTK'ya dilekçe yazarak kaydı düşürebiliyor. Bunu yapan da çok şerefsiz var. Özellikle telefoncular bağlamında...
  • Bence yurt dışı için biraz pahalı ..
    Şhsen ben apple dan aldım 64 gb iphone 6 plus ve eğer satsam ki satadabilirm 2800 e satardım
    Hem yurt dışı hem ikinci el hem 16 gb 2500 vermem benn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pahalı 2.el olmuş artık o isterse 10sn kullansın kutu açıldımı 2. eldir
  • Kendim iphone 6s 64 gb 2.5-3 aylık cihazı yanında 2 adet 140 tk değerinde uag ve spigen şeffaf kılıf hediyesiyle 2440 a satıyorum a1688 modeli türkiyede garantisi geçiyor 9 ay garantisi mevcut. Diyeceğim, 2450 tl ye yurt içi 16 gb garantili bulursunuz yapmayın sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.