bir arkadaşım yardımcı olmamı istedi telefon alma konusunda fakat bilgim yok benim bende size danışayım dedim arkadaşın istediği telefon iPhone 3g s 16GB yada 8GB 2. el almak istiyormuş sizin düşünceleriniz nedir yada alırsa sakata gelirmi? yada başka bir telefon önerirmisiniz(gerekçesiyle birlikte) fiyat aralığı max 600 dür.
biraz aydınlatır, yardım ederseniz çok makbule geçer gerçekten şimdiden teşekkürler..
700'e sıfırı var.
3gs alma bence alırsanda 400 450 tl arası para verin onun yerine galaxy w düşünebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: soul calibur
700'e sıfırı var.
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993
3gs alma bence alırsanda 400 450 tl arası para verin onun yerine galaxy w düşünebilirsiniz
Yorumlarınız için teşekkürler. Arkadaşıma ilettim yazdıklarınızı değerlendirecek kendisi
400 liraya sıfır Galaxy Gio var. Tavsiye ederim.
quote:
400 liraya sıfır Galaxy Gio var. Tavsiye ederim.
Yorumunuz için teşekkürler. Arkadaşıma ilettim.
1000tl ve altı olan hiç bi telefon 3gs keyfi vermez. Nexus hariç diyebiliriz, androidde baz alınan telefon o olduğu için harika bir deneyim yaşatıyor. Apple al mutsuz olmazsın
1000tl ve altı olan hiç bi telefon 3gs keyfi vermez. Nexus hariç diyebiliriz, androidde baz alınan telefon o olduğu için harika bir deneyim yaşatıyor. Apple al mutsuz olmazsın
ama arc s önceden 1300 tleye satışmıştı :) şimdi hızlıalda 900tl o damı mutlu etmez bu arada şu nexusun linki varmı bakalım o kaçaymış tşkler.
quote:
Orijinalden alıntı: gahst
Yorumunuz için teşekkürler. Arkadaşıma ilettim.
quote:
700'e sıfırı var.
700 e nerde sıfırı var ya link falan var mı
tşkler..
5 yıllık telefona bu saatten sonra para mı verilir. Git Xperia Sola , Motorola Atrix , One V , Xperia Arc - Arc S vs gibi 0 yada 2.el model alın.
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
5 yıllık telefona bu saatten sonra para mı verilir. Git Xperia Sola , Motorola Atrix , One V , Xperia Arc - Arc S vs gibi 0 yada 2.el model alın.
ama 5 yıl sonrakilerden daha stabil diyolar :) Atrix de yok bu arada sıfır olarak 15 dk "u " aldım elime telefon yumurta pişiricek kıvama geldi acaba dedim böle bir mod falan mı var telde acil durumlar için yumurta pişirme modu :) meğer yokmuş aletin doğası böylemiş. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme