Şimdi Ara

2. el gtx 260 alıcam darboğaz yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gtx eski serisi kartlara özel zaafım var şekil anlamında çok bayılıyorum o yüzden boşuna yeni kartlar tavsiye etmeyin dikkate almicamama bana bu kartın amd x2 240 işlemciye çok darboğaz yapıp yapmıyacağını söylerseniz çok sevinirim.....eski gtx serisinden başka kartlar önerebilirsiniz....i

• alırken 55nm ve core 216 olmasına dikkat edin, cpu ya oc yaparsanız problem olmaz.
  • çünkü bu kartın 65 nm olanlarıda var 65 nm çok etki gösterirmi.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaPHeLz_ÖzGüR

çünkü bu kartın 65 nm olanlarıda var 65 nm çok etki gösterirmi.....

fazla ısınır, fazla güç tüketir iyi oc olmaz...
  • hmm anladım.....peki gtx 275 yada 270 için ne düşünüyorsun darboğaz yaparmı......
  • quote:

hmm anladım.....peki gtx 275 yada 270 için ne düşünüyorsun darboğaz yaparmı......

f/p olarak GTX260 c216 en iyisi olur tabi güzel de bir oc yapmanız lazım en azından 720mhz falan.
  • peki önerilerinizi dikkate alıyorum çok teşekkür ederim bu kartlara şekil açısında her zaman bayılırım performansı zaten tüm oyunları 1280x1024 çözünürlülükte full grafik seviyesinde açacağından hem kasamda gördüğüm için hemde performans yönünden beni tatmin edeceğinden bu kartı kullanmaktan haz alacağım.....bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bende sizin konularınızı takip edip sonuna kadar yardım etmeye çalışacağım ...Esenlikle Kalın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki önerilerinizi dikkate alıyorum çok teşekkür ederim bu kartlara şekil açısında her zaman bayılırım performansı zaten tüm oyunları 1280x1024 çözünürlülükte full grafik seviyesinde açacağından hem kasamda gördüğüm için hemde performans yönünden beni tatmin edeceğinden bu kartı kullanmaktan haz alacağım.....bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim bende sizin konularınızı takip edip sonuna kadar yardım etmeye çalışacağım ...Esenlikle Kalın....

Rica ederim, sanırım siz referans tasarımı seviyorsunuz, aslında çift fanlı özel soğutmalı olanını alsanız fena olmaz.
  • bilmem nasıl çift fanlıları...ama bu kartlar bir tek ikinci elden satıyor ve ikinci elde bir tek referans tasarım var....
  • quote:

bilmem nasıl çift fanlıları...ama bu kartlar bir tek ikinci elden satıyor ve ikinci elde bir tek referans tasarım var....

Şu şekilde,

zamanında kullanıp satmıştım.

• benim kart gibi q6600 e 2.4 de darboğaz yapıyordu çözünürlüğümüz aynı oalit bulmaya çalış daha ucuz daha serin daha hızlı
  • yani düşünceniz 2 çekirdek 2,8 ghz işlemcide darboğaz yapar yönündemi.....
  • 3.ghz yi geçmezsen darboğar yapar çünkü anca çeker o ekran kartı büyük bir kart çekirdek farkını kapatamazsan mecburen fsb ye yükleniceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.