Şimdi Ara

2.el char alırkene neye dikkat etmeliyiz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın zamanda bir char satın alacam ....kafamda 1500 tane soru war her defasında acaba diyorum....

daha önce bizzat şahit olduğum için başıma gelsin istemiyorum...adam charı sattı ,ertesi gün de charım hacklendi die ticket attı charı geri aldı bu tip...

bi topic açtım daha önce ama tatmin olamadım açıkçası ...

kafamda yapacaklarım şunlar:

1)yüzyüze konuşacaz char sahibiylen

2)adamdan ikametgah ve nufus cuzdanı fotokopısı alıcam

3)mail adresinin bütün bilgilerini alıcam,clıck and buy maıllerının eskıolerını sıldını soyledı son 2 sı warmış
    burası benı kıllandırdı açıkçası

4)3lu gızlı sorularını alıcam cewaplarıyla

5)ıd/şifre en onemlısı

6)şahsın cep we el telefonlarını alıcam

adam hotmail kulanıomuş...hotmailin bir açığı varmı acaba maılı gerı alınabılecek şekilde?
    bunu bileyim ki pok yoluna gıtmeyem..mesela mynet te sadece doğum tarıhıyle maıl gerı alınabılıomuş..

bırde mykoldan şu an maıl adresını deıştırlmedını aktıf olmadını soyledı watandaş sizin bi bilginiz warmı bu konuda?sayfadan deişio falan dedıler ama? bunu biri açarsa güzel olur

solemek ıstedım yapacaklarım bu kadar sızın eklemk ıstedınız yanış olan bı yer warmı acaba?
    şimdiden saygılar

• başlık süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgCn31

başlık süper

ne koyacaktım? +88 rebirth shard koysaydım daha cok ılgı cekerdı heralde

• `2)adamdan ikametgah ve nufus cuzdanı fotokopısı alıcam `

Dalgami geciyon Ilginc bir uygulama.. Hotmaile gelirsek gizli soru\sifre\yedek mail bilgilerini degistirirsen hicbir sekilde alamaz. Ayrica posta kodu\ ulke gibi bilgileri turkiye fln yapma ki bulunmasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menthalion

yakın zamanda bir char satın alacam ....kafamda 1500 tane soru war her defasında acaba diyorum....

daha önce bizzat şahit olduğum için başıma gelsin istemiyorum...adam charı sattı ,ertesi gün de charım hacklendi die ticket attı charı geri aldı bu tip...

bi topic açtım daha önce ama tatmin olamadım açıkçası ...

kafamda yapacaklarım şunlar:

1)yüzyüze konuşacaz char sahibiylen

2)adamdan ikametgah ve nufus cuzdanı fotokopısı alıcam

3)mail adresinin bütün bilgilerini alıcam,clıck and buy maıllerının eskıolerını sıldını soyledı son 2 sı warmış
    burası benı kıllandırdı açıkçası

4)3lu gızlı sorularını alıcam cewaplarıyla

5)ıd/şifre en onemlısı

6)şahsın cep we el telefonlarını alıcam

adam hotmail kulanıomuş...hotmailin bir açığı varmı acaba maılı gerı alınabılecek şekilde?
    bunu bileyim ki pok yoluna gıtmeyem..mesela mynet te sadece doğum tarıhıyle maıl gerı alınabılıomuş..

bırde mykoldan şu an maıl adresını deıştırlmedını aktıf olmadını soyledı watandaş sizin bi bilginiz warmı bu konuda?sayfadan deişio falan dedıler ama? bunu biri açarsa güzel olur

solemek ıstedım yapacaklarım bu kadar sızın eklemk ıstedınız yanış olan bı yer warmı acaba?
    şimdiden saygılar

adamla evlenionmu sanki ne gerek var ona adını soyadını adresini al yeter

• 1000 km bakımı yapılmışmı ona bak
    cizik çökük warmı onlara bak
    kaskosu war mı ona bak
    bide arabanın siciline bak ( kaza vb. )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

1000 km bakımı yapılmışmı ona bak
    cizik çökük warmı onlara bak
    kaskosu war mı ona bak
    bide arabanın siciline bak ( kaza vb. )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işi sağlama alıom...tavsiye edrim...bi sorun olduğunda havaya kızmak bağırmak istemem açıkçası...
    icabında yumruklamam gereken boş bi duwar olmasın bir surat olsun istiyorum olay bu.....

anladım kadarıyla bi eksik yok char alımı için...yöntem doğru yane
  • Kazalı olmamasına
  • adamdan cv de isteseydin ne olur ne olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.