Şimdi Ara

2.el caddy mi? sıfır partner tepee mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
21.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caddydsg

quote:

Orjinalden alıntı: set

Türkiyede volkswagen bence daha uygun fiyat politikası izlemeli.Hakikaten fiyatları çok pahalı.

kalite ucuza satılmaz. her ürün için bu geçerlidir. ha her pahalı üründe kaliteli sağlam olacak diye bişey yok.

Bunu diyeceğinizi tahmin etmiştim. Ama şu var, kalite fiyat açısından kıyaslarsak yinede fark var. Tabi bu fark ürünün dışarıdan gelmesi sebebi ile oluyor. Bunun farkındayız...
  • Aynı zamanda 'Her ucuz ürün kalitesiz olur' gibi bir kaide de yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 17 Haziran 2009; 16:19:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

Aynı zamanda 'Her ucuz ürün kalitesiz olur' gibi bir kaide de yok sanırım.

gerçekten kaliteli bir ürünü ucuza satmakta olmaz ama
  • Pazarlama stratejisi ve planına bağlı olarak değişebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 17 Haziran 2009; 16:59:39 >
  • Demekı istediğim şu, Türkiyedeki volkswagen pazarlama stratejisini gözden geçirmelidir.
  • quote:

Demekı istediğim şu, Türkiyedeki volkswagen pazarlama stratejisini gözden geçirmelidir.

bence sadece servis kalitesine baksınlar fiyatı sonra gelsin. vw ci olarak kan ağlıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

quote:

Fransız arabaları güzeldir,sağlamdır. Beğeneni çok...

fransadakinden fazla fransız arabası tr de var

Bir vw golfun fiyatı 36-38.000 olmasaydı TR de cok görürdük biz alman arabasını

quote:

kalite ucuza satılmaz. her ürün için bu geçerlidir. ha her pahalı üründe kaliteli sağlam olacak diye bişey yok.

Benim burda demek istedigim kalite vs. degil sen demişsin fransadakinden cok trde fransız arabası var diye emin ol vw. saglam olmasaydı ve simdiki fiyatından ucuz olsaydı hemen hemen fransız arabası kadar tr de vw. olurdu.

• Benim burda demek istedigim kalite vs. degil sen demişsin fransadakinden cok trde fransız arabası var diye emin ol vw. saglam olmasaydı ve simdiki fiyatından ucuz olsaydı hemen hemen fransız arabası kadar tr de vw. olurdu.

aynen katılıyorum. tr deki kullanıcıların ilk gözde bulundurduğu kriter hatta bulundurmak zorunda olduğu şey fiyat. gerisi sonra geliyor gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 17 Haziran 2009; 21:35:03 >
  • sana katılmamak elde değil.ülkemiz gerçekleri malum.sıfır araç almak adına çıktığım yolda caddy nin fiyatı malesef bütçemi aştı bende tepee aldım.alabileceklerimin en donanımlısı yani ben ve benim gibi davranan insan sayısıda bayağı fazla iktisat işi bütçemiz belli nede olsa..

Benim burda demek istedigim kalite vs. degil sen demişsin fransadakinden cok trde fransız arabası var diye emin ol vw. saglam olmasaydı ve simdiki fiyatından ucuz olsaydı hemen hemen fransız arabası kadar tr de vw. olurdu.

aynen katılıyorum. tr deki kullanıcıların ilk gözde bulundurduğu kriter hatta bulundurmak zorunda olduğu şey fiyat. gerisi sonra geliyor gerçekten.
  • Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sana katılmamak elde değil.ülkemiz gerçekleri malum.sıfır araç almak adına çıktığım yolda caddy nin fiyatı malesef bütçemi aştı bende tepee aldım.alabileceklerimin en donanımlısı yani ben ve benim gibi davranan insan sayısıda bayağı fazla iktisat işi bütçemiz belli nede olsa..

bu arada arkadaşa dsg al dedim ben ama 60bin bakımına servis 600YTL peşin dedi. haberi olsunda ona göre

sanki X5 e biniyoruz yaw

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sinoplu2009

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sinoplu2009

peugeot arabasına hiç binmedim caddy vardı bende çok süper bir araba ayrıca cadddy yi peugeot tan daha çabuk satarsın değer kaybetmiyor

Caddy deger kaybetmiyor mu gercekten?

hayır 2007 yılında 30000 km de arabamız vardı 2007 model arabanın sıfırları 38 000 tl idi biz 32 000 tl ye sattık arabayı da 2006 yılında almıştık

Hiç birsey anlamdım 2007 model arabayı 2006 yılında mı aldınız?

Neden olmasın ki,bir sonraki senenin modelleri genelde yaz sonu,sonbahar başı gibi çıkıyor.

• ikinci el caddy mi ? Sıfır km partner mi ?

Bana bu soru biraz şey gibi geldi...

ikinci el Bmw mi ??? Sıfır km ne biliyim opel astra mı ?? gibi birşey
    Ama caddy ve partner arasında bu ilişkilendirme olamaz..

Caddy nin tek avantajı bana göre şudur..
    Sınıfındaki rakiplerinin belkide bir passatı olmamasıdır.

Veya şöyle diyelim partner veya kangoo rakip olarak o sınıfta hemde gerçekten iyi olmayan bir MERCEDES olsa ????
    Ben ce yine üstüne katlanarak 2. Caddy muhabbeti olur.

Nedemek istediğim bence çok açık ..

16000 km de 31.000 TL ye caddy olabilecek en yanlış tercih.
    Gidip 0 km Partner alacaksın keyfine bakacaksın.

Ayrıca şunuda söylemeden geçemeyeceğim..

Caddy kesinlikle kötü bir araba değildir. Belki sınıfında en problemlilerden dir. Ama yinede iyidir.

Zaten kötü araba yoktur. Kötü fiyat vardır..
    Ve Caddy fiyatının arabası değildir.

• bu konuya çok daha farklı bir bakış açısı getirsede.sonuç olarak tercihlerimiz ve değerlerimiz göreceli,ve maddi imkanlrımızla sınırlı,şu veya bu diyebilmek herkese göre değişebilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: alperella

ikinci el caddy mi ? Sıfır km partner mi ?

Bana bu soru biraz şey gibi geldi...

ikinci el Bmw mi ??? Sıfır km ne biliyim opel astra mı ?? gibi birşey
    Ama caddy ve partner arasında bu ilişkilendirme olamaz..

Caddy nin tek avantajı bana göre şudur..
    Sınıfındaki rakiplerinin belkide bir passatı olmamasıdır.

Veya şöyle diyelim partner veya kangoo rakip olarak o sınıfta hemde gerçekten iyi olmayan bir MERCEDES olsa ????
    Ben ce yine üstüne katlanarak 2. Caddy muhabbeti olur.

Nedemek istediğim bence çok açık ..

16000 km de 31.000 TL ye caddy olabilecek en yanlış tercih.
    Gidip 0 km Partner alacaksın keyfine bakacaksın.

Ayrıca şunuda söylemeden geçemeyeceğim..

Caddy kesinlikle kötü bir araba değildir. Belki sınıfında en problemlilerden dir. Ama yinede iyidir.

Zaten kötü araba yoktur. Kötü fiyat vardır..
    Ve Caddy fiyatının arabası değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu konuya çok daha farklı bir bakış açısı getirsede.sonuç olarak tercihlerimiz ve değerlerimiz göreceli,ve maddi imkanlrımızla sınırlı,şu veya bu diyebilmek herkese göre değişebilir.

bu yorum üzerine ne denirki daha
  • sıfır araba alırım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

bu konuya çok daha farklı bir bakış açısı getirsede.sonuç olarak tercihlerimiz ve değerlerimiz göreceli,ve maddi imkanlrımızla sınırlı,şu veya bu diyebilmek herkese göre değişebilir.

bu yorum üzerine ne denirki daha

+1
  • ne güzel

ilk 2 sayfadaki hışım ve +18 şiddetten eser kalmamış

ama şu bir gerçek ki ben araba alacak olsam bu foruma ve başka bir foruma konu açmazdım
  • yani caddy temizsse paran yetiosa caddy derim gözün partnerda kalmaz yani ama para çıkmıosa iyi bakılmış caddyde bulamassan ozman peugeot senin içn daha güzel olur caddye bakmassın belkide
  • sıfır partner tepee derim
  • bu ifadeyi de ben çok beğendim bravo.benim arabam seninkini döver kavgası daha çok prim yapsada.işin gerçekleri malesef bunlar.güneşte balçıkla sıvanmıyor ne yazıkki,selamlar hepinize.
    quote:

Orjinalden alıntı: orjinalden Çalıntı

ne güzel

ilk 2 sayfadaki hışım ve +18 şiddetten eser kalmamış

ama şu bir gerçek ki ben araba alacak olsam bu foruma ve başka bir foruma konu açmazdım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.