Şimdi Ara

2. El bu gitar alınır mı? [Cort x2]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba elektro gitar a başlamak istiyorum fakat, bütçem kısıtlı o yüzden 2. el olanlara bakmaya başladım. Cort x2 aklımdaki gitardı 2. el e uygun fiyatlı bir ürün buldum. Ancak sorunlu alet olabilir mi? Yani hayatımda ilk defa alacağım bir şeyin sorunsuz olup olmadığını nasıl anlayabilirim ki aynı şehirde yaşamadığımız için gitarı görmem ve test etmem mümkün değil. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım. ?

link

• Yapay Zekanın Yanıtı

2. El Cort X2 Gitarı Alınmalı mı?

Cort X2, gitaristler arasında popüler bir seçimdir. Uygun fiyatı ve çok yönlü ton yelpazesi ile bilinir. 2. el bir Cort X2 gitarı satın almayı düşünüyorsanız, dikkat etmeniz gereken birkaç faktör vardır.

Ses Kalitesi: Cort X2'nin ses kalitesi genellikle iyi olarak tanımlanır. Hassas manyetikleri ve iyi yapısı, net ve güçlü bir tona sahiptir.

Çalınabilirlik: X2, hızlı ve rahat bir çalınabilirliğe sahiptir. Çoğu gitariste uygun olan orta boy bir sapı ve dengeli bir gövdesi vardır.

Dayanıklılık: Cort X2, sağlam bir gitar olarak bilinir. Katı gövdesi ve dayanıklı donanımı, yıllarca güvenilir kullanım sağlar.

Önceki Sahibinin Durumu: 2. el bir Cort X2 gitarı satın almadan önce, önceki sahibinin enstrümanı nasıl kullandığını ve bakımını nasıl yaptığını öğrenmek önemlidir. Gitarın düzenli olarak bakımının yapıldığından ve herhangi bir hasar veya onarımın olmadığından emin olmalısın.

Fiyat: 2. el Cort X2 gitarlarının fiyatı, gitarın durumuna ve yaşına göre değişir. Genellikle yeni bir modele göre daha ucuzdurlar, ancak fiyatlar yine de gitarın durumuna bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir.

Sonuç: Cort X2, uygun fiyatı, çok yönlü ton yelpazesi ve dayanıklılığı ile 2. el gitar arayanlar için iyi bir seçim olabilir. Ancak, önceki sahibinin durumunu dikkatlice değerlendirmeli ve gitarın durumunu satın almadan önce incelemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok basit, ikinci el bi gitarı görme yada test etme (veya ettirme) şansınız yok ise almamalısınız. Linkdeki gitar solak gitarı, solakmısınız? Solaksanız 300 liraya solak sx stratlar var. İkinci el almanıza hiç gerek yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bukadar az fotograf koyulmuş ilanlar bana hiç samimi gelmiyor zaten 4 fotografın 3 ü google görsellerden alınmış kalan bir fotograftan da ne anlaşılır ki vuruğu var mı teller klavyeye yakın mı nerden bileceksin ki....
  • Solağım bahsettiğin gitarla ilgili link var mı ?@VendettA

Ben de şüphelendim ama fiyat çok uygun geldi. @Calistopace
  • Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Get sistemi ile al beğenmezsen geri gönderip paranı alabiliyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısıtlı bütçe için iyi gitardır.
  • Hocam cortun bass ları hariç gitarlarının çoğu inan beş para etmez ki bir çok arkadaşım x3 ünü satıyor daha doğrusu kurtulmak istiyordu. Benim tavsiyem sx olacaktır. Adamlar ciddi ciddi alder veya ash gövdeli gitarları 300-600 lira arasına satıyor ve tonları squier den kat kat daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Hocam cortun bass ları hariç gitarlarının çoğu inan beş para etmez ki bir çok arkadaşım x3 ünü satıyor daha doğrusu kurtulmak istiyordu. Benim tavsiyem sx olacaktır. Adamlar ciddi ciddi alder veya ash gövdeli gitarları 300-600 lira arasına satıyor ve tonları squier den kat kat daha güzel.

Hocam link verebilecek misin? Bir de nereden alabilirim, başlangıç için hangisi daha uygun olur. Solağım, alacağım gitarın solak versiyonu bulunmalı.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdensin ? Mydukkan dan bakabilirsin, sadece incelemek için @abdyek

• quote:

Orijinalden alıntı: biological_man

Hangi şehirdensin ? Mydukkan dan bakabilirsin, sadece incelemek için @abdyek

Antalya'da yaşıyorum. İncelesem bile pek anlayacağımı sanmıyorum, daha önceden herhangi bir tecrübem yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.