Şimdi Ara

2. el alacaklar kaçırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hahaha on numara ya esını getırene hedıye....adam aldıgı gıbı duruyo aracı yalnız ama ne olursa olsun 15000 ytl bıraz abartı bı rakam.....
  • Vallahi helal olsun piyasada o kadar meraklı varki kesin gider bu araç demedi demeyin. Plaka da donanım haber : )

Yanlız kafama takılan aldığı gün mumlandı diyo. Adam mumlu mu gezdi yani Hani sıfır km araç alınca boya koruma yaptıranı duydum hatta aracı komple şeffaf filmle kaplayanıda gördüm de mumlayana çok şaşırdım nasıl oluyor bu iş ?
  • cümle kurmaya bile gerek yok
    quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

• galericiler yüksek kmli slx leri 10-11e sattıklarına göre bu araç 13e müşteri bulabilir
    yalnız araç yaştan dolayı ağır bakım isteyebilir lastiklerinin değişmesi gerekebilir..
  • Gıcır gıcır duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır vs 2. El Fiyat Farkı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • açıklamasında ''herşey resimlerde olduğu gibi'' yazıyor... sanki arabanın resimlerini, ressama yaptırmış... fotoğraf onlar, resim değil...
    quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

http://www.sahibinden.com/yan_makinasi-35WQQaXQQ13345869WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 8 Nisan 2009; 21:52:12 >
  • sıfır araçlardan düşen ÖTV bunlara ilave oldu herhalde

şaka gibi
  • 2002 Doğan 1.6ie Orjinal Fabrika Çıkışı Tüplü 50.000 de 12.500 istiyoruz gram boya hata yok az istiyoruz galiba
  • biz gülsekte kör satıcının kör alıcısı çıkarmış.bu arabanın aksamıda şüpheli.küflenmiş,gevremiş olabilir.
  • Bunun yerden yüksekliği ne öyle ya. Daha doğrusu yükseklik bile yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

http://www.sahibinden.com/yan_makinasi-35WQQaXQQ13345869WQQpXQQdisplayitem

• Araba 0 resmen şaka gibi helal olsun bu fiyata satılır.
  • İlginç ...
  • Arkadaşlar bu araba çok önceden beri satılık,yeni birşey değil.

Hatta bizim kuş serisi topiğinde çok konusu geçti bu aracın.

İlk zamanlarda 20.000 TL istiyordu.

Sonra 17.00 TL ye düştü.

Daha sonra yaklaşık birkaç ay önce 11.500 e düştü.

Şimdi yine 15.000 TL yazmış.

11.500 TL ye düştüğü zamanlar ben niyetlendim almak için. 10.000 TL teklif ettim ama o fiyata veremem demişti.

Tamam arabası gerçekten temiz ama fiyat olarak çok kasıyor. O fiyatı veren olur mu bilmiyorum ama aradıktan sonra ne temiz arabalar var.

Mesela aşğıdaki linkteki gibi.

http://www.sahibinden.com/ajanta_dogan_slx_almak_isteyenlereWQQaXQQ13434694WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto

Eşini getirene hediye edicem diyor.

10.000 e bu linkteki arabayı alıp götürelim yanına. Al sana eşi benzeri diyelim. Hediye etsin bize arabayı.

10.000 TL ye çok temiz iki adet SLX almış oluruz.

Km yi bahane edeceği kesin.

Önce telefonla arayıp böyle böyle bir araba var deriz. Tamam getir derse km yi 20.000 e düşürür götürüz yanına.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.