< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2. doz Biontech bünyeme ağır geldi (3. aşıyı da oldum) (3. sayfa)
-
-
20 gun felan anca olmustur 2. Dozunu yaptirali biontech
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun diyorum öncelikle, ben 21 yaşımdayım 2. doz Biontech aşımı da geçen hafta oldum, sizin aksine ikinci doz aşımı olduktan sonraki ağrıları ilke göre çok daha kısa sürede geçmişti.
Annem de 1. doz Biontech aşısında çok yan etki görmüştü, oksijen taktılar Allah korudu. Kendisi şu an kesinlikle ikinci dozu vurdurmayı düşünmüyor, ilkini çok ağır atlattı çünkü. Kendisinin çok ağır alerjisi varmış aşıya, çevremden birkaç kişide de annemde görülen etkiyi gördüm. Dikkat etmek lazım, eğer geçmezse hastaneye gitmenizde yarar var.
-
1. doz aşıyı vurundum sabah kalktığımda baş ağrısı çok fazlaydı tansiyonum 9 a 5 di resmen nefesimi almakta güçlük çekiyordum. Tüm gün çok halsizdim şimdi 2. doz aşıyı olmaya korkuyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Vay vay vay. Forum admin'lerine nizami mesajlarımı sildirterek tartışırım diyorsunuz yani?
Fransa, almanya, başbakanları, ABD, rusya ve türkiye başkanlarının her 2 doz aşısını olduğunu ispatlayan video kayıtlarını gösterin dedim alt tarafı yav :) Mesajı sildirince o aşılar olmuş mı sayılıyor yoksa :)Forum donanım ceza ve mesaj silme olayına en çok şikayet eden biriyim ben zaten , profile girersen görürsün, senin yazdığın şeyleri ben şikayet etmedim , edecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum, kendince bir şeyler yazmışsın bence yanlış ama.. seni ikna da edemem fikrimi yazar geçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
“2. Doz Biontech beni mahvetti” diye aşıya tesvik basligi acilmaz. Aşı olma konusunda kararsiz veya önyargili insanlari aşıdan daha da uzaklastirir boyle basliklar.
Yani bende en ufak bir yan etki olmadi her iki dozda da. Bazilarinda sizin gibi yan etkiler oluyor ve 1-2 gun suruyor. Bu zaten bilinen bir sey. Niye boyle bir baslik atip konu aciyorsunuz anlamiyorum. Anormal bir durum gelmemis basiniza.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haklısın hocam son mesajda durumu özetledim ama başlığı da değiştireyim.
-
Mesajımda şikayet edilecek birşey olmadığını düşünmene sevindim. Bu durumda nizami mesajımı büyük olasılıkla captain_turkiye rumuzlu şikayet ederek sildirtti. Admin'in durup dururken nizami mesajları sileceğine pek ihtimal vermiyorum.
Bu durumda captain_turkiye'den açıklama bekliyoruz: Hep kaptan mesajlarını sen mi sildirttin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de çevremde 1. dozajdan sonra 2. dozajı kesinlikle olmayacağını söyleyen birçok kişi var.
Başlangıçta aşı destekçisi olup sonradan aşı karşıtı olan cok kişi gördüm ancak başlangıçta aşı karşıtı olup sonradan aşı destekçisi olan tek kişi görmedim.
Şimdi bir teori: Bu durumu bertaraf etmek için medya şimdi şöyle yeni haberler üretebilir: Aşı karşıtıydı, aşı destekçisi oldu :)
23 yaş arkadaş aşı ile 100 yaşında gibi oldum, tuvalette duvarlara tutunarak yürüdüm diyor ve siz "anormal bi durum gelmemiş başınıza" diyorsunuz :)
Ben de 32 yaşındayım. 2. doz biontech aşısından yaklaşık 12 saat sonra aynı belirtileri yaşadım. Ateş, baş ağrısı ve halsizlik. Çok yoğun değildi ama dayanılacak gibiydi. İlaca gerek duymadım. 24 saatte geçti zaten.
Kişisel gözlemime gelecek olursak, 2. doz aşıyı 1. dozdan 6 hafta geçmeden alan kişilerin neredeyse hepsinde bu şekilde belirti gördüm. Ben 4 hafta geçtikten sonra almıştım 2. dozu. Ama 6 haftadan sonra 2. dozu alanların hiç birinde şikayet görmedim.
2.dozu bekleyen varsa 6 hafta sonrasına randevu almasını tavsiye ederim.
NOT: Sadece kişisel gözlemimdir. Çevremde 6 haftadan önce 2. dozu alan herkes belirtileri 1-2 gün yaşadı.
-
24 saat süren o belirtiler vücudunuzun içinde gerçekleşen bazı değişikliklerle ilgili olmalı..
üstteki şu mesaja baktınız mı:
https://forum.donanimhaber.com/2-doz-biontech-bunyeme-agir-geldi--149939693-3#149952586
Okudum hocam. Doktorlar bile ikiye ayrılmışken bizim yorum yapmamız çok da doğru değil. Zamanla göreceğiz neyin doğru olduğunu.
Ben aşı olmak isteyip de bekleyen arkadaşlar için ufak bir gözlemimden bahsettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2DBunu ben savcılığa şikayet etmeyi düşünüyorum , halk sağlığına karşı yalan haber yaymak, korku ve panik yaratmaktan , sağlam bir dilekçe ile ceza alır.
Alıntıları GösterKimse ceza veremiyor, çünkü söyledikleri argümanları çürütemiyorlar ki. Twitter'da aşı karşıtlığının başını çeken bikaç doktor var, argümanlarını çürütemediler. Doktor bu aşının uzun vadeli etkileri bilinmiyor dediğinde bu yalan diyemiyor bilirkişi. Corona'nın öldürücük oranını söylediğinde ve bu oran için pandemi ilan edilmez dediğinde oranları inkar edemiyorlar. Corona öncesi ve sonrası ölüm rakamlarını açıkladığında itiraz edemiyorlar, devletin resmi rakamları bunlar. Pandemi yasaklarının ve aşı zorunluluğunun anayasa aykırı olduğunu söylediklerinde de itiraz edemiyorlar.
Öyle kolay değil bu işler, öyle olsaydı bırak forumdaki bikaç kullanıcıyı, direk bu tarz tweetleri atan doktorlar hakkında işlem yaparlardı. İsim vermeyeyim, bunların en ünlü 2-3 doktoruna karşı dava açılacaktı, ama bişey yapamadılar, çünkü mahkemede argümanları çürütemiyorlar.
Korona var, ama aşıların uzun vadeli etkileri bilinmiyor dendiğinde yasal olarak yanlış olduğunu ispatlayabilirmisin???????
-
"Ya virüs kapıp zarar görecen ya da aşı olup zarar görecen."
Birisinde havadan bulaşıyor. Coronavirüs dolu hava olacak, onu sürekli akcigere çekeceksin, akciger virüsü kana taşıyacak kan dokulara taşıyacak da hasta edecek.
Birisinde virüs veya virüs proteini / diken dokularına direkt enjekte ediliyor ve enjekte edilen bu virüs kılcal damar dokularına yerleşip, damar içlerinde dikenler (spike protein) oluşturuyor.
Arada azımsanamayacak bir fark var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 28 Temmuz 2021; 14:15:56 >
Covid geçirenler sinovac olsa daha iyi o zaman
Çin aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz Alman aşısı kadar zarar verir mi vücuda ?
Hocam ben her tür aşıya yıllardır karşıyım :)
O yüzden Çin aşısı Alman aşısından daha az zarar verir diyemem.
Sonuçta hepsi vücuda enjekte edilen virüs veya virüs proteini oluşturucu maddeler. Bunun teknik tanımı zehir. Aşıların tanımı zehir ve zehir dokularınıza enjekte ediliyor ve bunun sonuçları görülüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X