Herkese iyi geceler arkadaşlar , ben 3 yıldır oto mekanikte çalışıyordum ama son 70 gündür boştayım çalışmıyorum . yaşım 19 askerligim gittim meslek okulu yuzunden 2013 e kadar tecilli ama ben pazartesi kuzenlı gıdecem ve tecilimi bozduracıgım . ve Şubatta askere gitmek istedigimi belirtecem ama bu 2 ay zarfında bana geçici bir iş tavsiyesinde bulanabilirmisiniz acaba ?
belki bazı arkadaslarımız oto tamire devam et diyecektir ama artık meslekten sogudum . zaten ne giriş çıkış saatim belli nede aldıgım para adam kalfayım bana 500 tl aylık veriyorlar hepside askerlik soruyorlar
Şimdi başından bu tarz olay gecen abilerim kesinlikle vardır . sizlerden yardım istiyorum
İSTANBUL AVCILARDA oturmaktayım fena yerde değil aslında . Ama nedense tüm yaşama sevincim (3 yıl oto tamirde calıştıktan sonra - sürekli KIRO - HIRSIZ İŞVERENLERLE çalışmak İNSANLIRI HAYVAN GİBİ KULLANAN kişiler yüzünden ) elimden alınmış gşbş hissediyorum ve inanırmısınız evden çıkmaya korkar oldum .
bana bir yol göstere bilirmisiniz askere gidene kadar giriş cıkıs saati belli olan temiz bir iş tavsiye edersenız cok sevınırım ,,şimdiden cok tesekkurler
Bakın rica ediyorum LÜTFEN DALGA GEÇMEYİN , BİRAZ CİDDİYETİNİZ VARSA DALGA GEÇMEYİN .