Şimdi Ara

2 AYLIK FATURASIDA DAHİL SAMSUNG940BW 19' WİDESCREEN MONİTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 AY OLDU OLALI MONİTORDA HİC BİR SORUN YOKTUR SADECE KARTIMDA LİMİT YETMEDİGİ İCİN 19" ALDIM ŞİMDİ 22" DÜŞÜNÜYORUM O YÜZDEN SATIYORUM..
    400 YTL İLGİLENEN OLURSA MAİL ADRESİM bariskoksal41@hotmail.com Telefon 0537 711 31 77

( 4 ms )

• Bİ İNCELEME LİNKİ VERİRMİSİN İLGİSİZ DEGİLİM AMA BAŞTAN SÖYLEYİM ÖNCE YOLARSİN SONRA PARANİ HAVALE EDERİM DİGER TÜRLÜ BANA UYMAZ SEN DAHA YENİ ÜYESİN
  • yeni dedigin 2004 te üye olmuşum dikkatli bakmadın heralde fazla post atmam ama siteyle cok ilgilenirim incelemeye bakcaksanda google a gir 940bw yaz yada hepsiburada.com da var arama motoru oldugu yere 940bw yaz gelsin incele okey.
  • NEYSE GEREK KALMADİ TESEKKUR EDERİM

http://www.mavidonanim.com/asp/show_stock.asp?product=CE141SAM11

BURASİ DAHA UYGUNMUŞ AMA YİNEDE İNDİRİM YAPACAKSAN DEDİGİM DE UYARSA GERCEKTENDE SIFIRINDAN FARKSIZ 2 AYLİK ÇIZIKSIZ KIRIKSIZ KISACASI PIRIL PIRILSA İLGİLENİYORUM ÜRÜNÜNLE SONUÇTA BENDE SORUN ÇIKMAZ SEN KENDİNDEN EMİNSEN BENDENDE EMİN OLABİLİRSİN
    AMA FORUMDA ÇOK GARİP ŞEYLER GÖRDÜM DOLANDİRİCİLİK ADİNA YOLARSAN VEDE İNDİRİM YAPACAKSAN İKİNCİ EL OLARAK ÜRÜNÜNE TALİBİMİ BİLESİN İYİ GÜNLER

İYİ ALİŞ VERİŞLER
    BU SON MSJ İM PM ATARİM DÖNERSEN OK ?

• ne kadar indirsem senin almaya değicek benim icin o önemli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

ne kadar indirsem senin almaya değicek benim icin o önemli..

şöyle 350-360 desen hocam eminim ki alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLityWoRLD -- 25 Aralık 2006; 23:59:12 >
  • emin olma bence :) oda kafasına göre haklıda o senin söledigininde altında istedi oda bana gelmedi şimdilik.. Neyse Herkese Şu an iyi geceler Yatiyim topic Burda msnmiz burda ilgilinen ekler yada yazar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

emin olma bence :) oda kafasına göre haklıda o senin söledigininde altında istedi oda bana gelmedi şimdilik.. Neyse Herkese Şu an iyi geceler Yatiyim topic Burda msnmiz burda ilgilinen ekler yada yazar..

eger sıfır gıbı tertemız ıse o 350 den aşagıda verme bence
  • tekonsa dan peşin 404 e aldım geçen hafta.
  • penta bile 404 ytl ye vermiyo nasil aldin hoca bizdemi ordudan aliş veriş yapak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.