Şimdi Ara

2 Aydır Uğraşıyorum Olmadı Lütfen Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞLETİM SİSTEMİM WİNDOWS 10 64 BİT Bilgisayarıma program yüklemeye çalışıyorum fakat DPInst.exe hatası veriyor.2 aydır uğraşıyorum ne yaptıysam çözümlenmedi. Daha önce 32bit 64bit win xp,win7,win8 birçok pcde bu programı kurdum sıkıntı yaşamadım. Çözüm nedir yardımlarınızı bekliyorum.Ayrıca program main dosyasından kurduğumdada "Unknow Eror During Unit" hatası alıyorum yükleme tamamlanmıyor. 2 Aydır Uğraşıyorum Olmadı Lütfen Yardım Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan020 -- 3 Mayıs 2016; 2:04:24 >

• Yahu böylesine kıytırık driver programlarını kullanacağına git de adam akıllı programlara yönelsene. Apple tarafından geliştirilmiş fi tarihinden kalma bir program kullanıcı kitlesi yok denecek kadar az bir tek sen varsın galiba. Reklam amaçlı programlara yönelsen bile biraz virüs bulaştırarak işini hallediyorlar sen kalkmış Windows 10 gibi bir işletim sistemine en eski uygulamalardan birisini kurmaya çalışıyorsun. Muadili bir program kur ve geç bu kadar büyütme.
  • farklı bir cd den windows yükleyin. bir çok sebebi olabilir. en kolay yolu temiz bir cd den windows kurmaktır. elinizdeki bozulmuş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayım kaldı, yaRdım edin
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.