Şimdi Ara

2 ay için internet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 2 ay evdeyim sonra gidiyorum. Bu iki ay için ne önerisiniz? Daha önce TTNET taahhütsüz kullandım 3 ay ama kestikten sonra ki süreç çok sıkıntılıydı. Neti iptal ettikten sonra birkaç ay daha 15 20 lira vermeye devam ettim. Sürekli fatura geldi. Uygun fiyatlı 2 aylık önerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ttnetin yazlik kampanyasi var bi de oyle deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekeno

Sadece 2 ay evdeyim sonra gidiyorum. Bu iki ay için ne önerisiniz? Daha önce TTNET taahhütsüz kullandım 3 ay ama kestikten sonra ki süreç çok sıkıntılıydı. Neti iptal ettikten sonra birkaç ay daha 15 20 lira vermeye devam ettim. Sürekli fatura geldi. Uygun fiyatlı 2 aylık önerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

kardeşim çok fazla kullanım yapmıyorsan turksatın çok gğzel bi kampanyası var aylık 5,95 lira 5gb kota veriyor taahhütte istemiyor internetten 2.el bi kablo modem alırsın on numara olur televizyonda bedavaya gelir. bi bak istersenhttp://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,331

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Ttnetin yazlik kampanyasi var bi de oyle deneyin

bi bakayım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

Sadece 2 ay evdeyim sonra gidiyorum. Bu iki ay için ne önerisiniz? Daha önce TTNET taahhütsüz kullandım 3 ay ama kestikten sonra ki süreç çok sıkıntılıydı. Neti iptal ettikten sonra birkaç ay daha 15 20 lira vermeye devam ettim. Sürekli fatura geldi. Uygun fiyatlı 2 aylık önerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

kardeşim çok fazla kullanım yapmıyorsan turksatın çok gğzel bi kampanyası var aylık 5,95 lira 5gb kota veriyor taahhütte istemiyor internetten 2.el bi kablo modem alırsın on numara olur televizyonda bedavaya gelir. bi bak istersenhttp://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,331

yok hocam dolu dolu kullanırım yazın film, oyun vs. sınırsız arıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anahtar222

quote:

yok hocam dolu dolu kullanırım yazın film, oyun vs. sınırsız arıyorum

elinde türksata uygun modem varsa veya alırsan uyguna gelecektir senin için tarifeleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.