Şimdi Ara

2 ag baglantisini ayri kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir ag sistemleri üzerine calismadigim ve ilgilenmeye de vakit bulamadigim icin bir de sizlere sormak istedim. Söyle ki;

Evimde üc ayri HTPC mevcut ve bunlar gerekli dosyalari 10/100 Ethernet üzerinden bagli olduklari NAS sunucudan aliyorlar. Bu sunucuya bagli olan hard diske de dosyalari yine ayri bir bilgisayardan aktariyorum. Bu bilgisayarin iki ayri ethernet karti var, biri 100 Mbps biri ise 1 Gbps ve ikisi de ayni aga haliyle farkli IP adresleriyle bagli. Istedigim ise su,

Bu dosya aktarimi yaptigim bilgisayarin dosya aktarimi (139 numarali portla NetBios üzerinden) haricinde internet, uzak masaüstü baglantisi ve benzeri tüm islemler 100 Mbps'lik ag karti, NAS sunucuya yapilan tüm aktarimlar ise 1 Gbps'lik ag üzerinden yapilmasi. Iki kart da aga bagli oldugunda sistemin o an cani hangi agi isterse onun üzerinden yürüyor isler. 1 Gbps`lik karta IP'yi elle atayip ag gecidi göstermezsem bu sefer hersey 100 Mbps'lik kart üzerinden yürüyor. Yalniz disaridan bu bilgisayara o kartin IP'siyle dosya aktarmak istedigimde bu gerceklesiyor.

Bununla ilgili ekstra bir program kullanmam gerekiyorsa da sorun degil, ayni seyi Virtual Machine ile de denedim, hem zahmetli hem ise de yaramiyor.

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 13 Temmuz 2012; 14:48:30 >

• Ben de öyle tahmin etmistim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 makinayi birbirine baglamak
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.