Şimdi Ara

2 Adet Ücretsiz Breathe Burun Bandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
45.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece Reklamlarda gördüm. Breathe orjinal sitesinde forum doldurana 2 adet Breathe Burun bandı yolluyorlar.

Ben kardeşlerimle kendim için 3 adet forum doldurdum bakalım ne olacak :)

Buyrun http://www.breatheright-tr.com/homepage.html

• Kargo ne kadar? 10 TL mi 20 TL mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kargo ne kadar? 10 TL mi 20 TL mi?

Kargo ile ilgili bir bilgi yok, ücretsiz dediğine göre ücretsiz olması lazım. Kargo gelirde ücret isterse vermem geri gider ne olacak :)

Birde bilgilerimizi kaydediyorlarmış

quote:

Aşağıdaki onayla butonuna tıklayarak, size genel sağlık bilgileri, ürünlerimizle ilgili promosyon teklifleri ile ürün haberleri sağlamamız ve anketler ile sizin görüşlerinizi alabilmemiz için GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığına izin vermiş olursunuz. Gelecekte, bu bilgileri almak istemiyorsanız, iptal etme hakkınız vardır. Gizlilik bildirimimizi okumak için lütfen tıklayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kargo ne kadar? 10 TL mi 20 TL mi?

tamamen ücretsiz

bende doldurdum şimdi
  • Ben de kardeşim için doldurdum haber için teşekkürler.
  • tamamen ücretsiz

bende doldurdum şimdi
  • benim explorer da problem var sanırım

web 404 hatası var diyor mesaj gönderilemedi

mozilla dan girdim sayfaya 2 kere mesajım gitmiş aslında

sorun nedir bilen arkadaş var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR GİBİ CERAGEM MASAJ YATAĞI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler haber veren arkadaşa
  • Bedava Colgate Hassas Dişler 22 ml.
    İkisini birleştirdiğin zaman güzel fırsat oluyor.
  • teşekkürler
  • Bugün markette görüp denesemmi dediğimde fiyatından dolayı almamıstım iyi bir fırsat oldu . bakalım gelecek mi...
  • bende doldurdum şimdi de adres bölümünde noktalama işaretlerini kabul etmiyordu inşallah doğru adrese gelir :(
  • Teşekkürler!

Numune talebinizi aldık. 2 adet Breathe Right burun bandı numunesi ücretsiz olarak adresinize gönderilecektir.

kargoda ücretsiz oluyor böyle kampanyalarda
  • Haber için teşekkürler, ben de formu doldurdum. Kargo ücretsiz diye tahmin ediyorum ama 5-6 lira falan bir şey de gelirse sorun değil çünkü bu bantlar da ucuz değildi hatırladığım kadarıyla...
  • bende formu doldurdum ama kargo parası isterlerse kötü olur. ayrıca 2 adet diyordu galiba, 2 kutu gönderse iyi olur aslında. ürünün fiyatının 15,50 TL olması lazım. işe yararsa ne zaman burnum sıkışsa alırım ben bu ürünü (:
  • Beleş iyidir.
    İşin şakası merak ediyordum işe yarıyor mu diye. Sinüzit sorunu olan biri olarak geceleri yaşadığım burun tıkanıklığını giderirse parayla da alabilirim.
  • 2 adet gönderiyorlar derken, 2 kutu değil sanırım. Piyasada mentollü alan klasik bedava kampanyası var, yani 18 adeti 15-16 tl gibi bir fiyata satılıyor. dolayısıyla tanesi yaklaşık 1 tl'den az.
  • yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ben breath right..zaten şu an takmadan uyuyamıyorum.. geçenlerde bim'de bi kampanyadan bayağı bi stok yapmıştım hala oradan kullanıyorum..gece nefes almakta zorluk çeken, burun yolları dar olanlar için operasyon öncesi en kesin çözüm bence.. haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • Babam kullanmıştı bunlardan epey rahatlattığını söylemişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem, anneannem ve kendi adıma söyledim bakalım gelecekmi. Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.