Şimdi Ara

2 Adet Sorunsuz bilgisayar 150 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayar alacağım için elimde bulunan 2 adet sorunsuz çalışır durumda uzay sistem bilgisayar vardır.
    Kasayı harddiski ve power supplyi yeni sistemimde kullanacağım için onları dahil etmedim.

Özellikleri şu şekilde

1. Bilgisayar 2009'a kadar çıkan oyunları yüksek düzeyde bile stabil çalıştırıyor.

Anakart= Gigabyte GA-8IG1000-G (478 pinlerin efsane anakartıdır.) ( Sıfırdan farkı yoktur çok az kullandım. )

4X ram slotlu - 5X PCI - VGA girişi - 4x Arka USB ve dahası için Gigabyte'nin sitesine bakmanız yeterlidir.

İşlemci= İntel Pentium 4 HT 3.00 Ghz ( İşlemci Fanı orjinal inteldir. Çok az kullanılmış.)

Ekran kartı = Nvidia GeForce Fx5500 256 mb

Ram= 1+1 GB = 2 GB Kingston DDR400 dilerseniz 4 yapabilirsiniz. Diğer sistemin üzerindede 1 GB var ben 3 GB kullanıyordum.

2. Bilgisayar ( İnternet için ideal )

Anakart= Sis 661Fx ( 2x Ram slot 3X PCI VGA )

İşlemci= İntel Pentium 4 2.30 Ghz ( Yine üzerinde sorunsuz çalışan orjinal intel fan )

Ekran kartı = VGA O/B 128 Mb

Ram= 1 GB Hi-Level 400Mhz

Arkadaşlar 2 adet harddisk ve power supply ile sorunsuz çalışan 2 tane bilgisayara sahip olabilirsiniz.
    Kasaya gerek olmadan uzay sistemiylede çalıştırabilirsiniz. Kasa montajı için arka kapakları mevcuttur.

Parçaları tek tek düşündüğünüzde 600 tl ye yakın bir fiyat çıkıyor.
    Sadece ekran kartını 100 liraya almıştım. Ramlarin tanesi 70-80 lira arasında.
    Gigabyte Anakart zaten tek başına 80 lira ve efsanevi anakarttır 3 ay kadar kullanıldı.
    İşlemci fanının biride 3 ay kadar önce alındı ve fiyat 30 tl
    Diğeride 25 tl civarında.
    İşlemcilerin fiyatınıda biliyorsunuzdur.

Ürünün fiyatı 150 tl ye gittigidiyorda açtım. Daha ucuza teklif dahi etmeyin zaten elime geçicek para 130 lira.

Ürünü satın alabileceğiniz Link

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/2-adet-bilgisayar-3-gb-ram-150-tl-99461304

iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.