Şimdi Ara

2 ADET ARIZALI 3 GS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    CİHAZLAR BİR BAYAN ARKADAŞIMIA AİT SATILMASI İÇİN BANA VERDİ.. 2 ADET MEVCUTTUR.. EKRANLARI SAĞLAM VE TERTEMİZ ÇİZİKSİZ .. KASALARIN TEMİZLİĞİ; BİR TANESİ 10/8 DİĞERİ 10/6 CİVARI.. CİHAZLARDAN BİRİ HİÇ AÇILMIYOR.. DİĞERİ ŞARJA TAKILDIĞINDA APPLE LOGOSU ÇIKIYOR SONRA RESET ATIYOR.. UZUN SÜRE ÇEKMECEDE DURMUŞ.. DAHA SONRA BİR TAMİRCİYE VERMİŞ, ADAM 1.5 AY OYALAMIŞ SONRA ARKASINDAN TARTIŞMIŞLAR TAMİRCİDE TÜM TELEFONLARI PARÇALARIYLA BERABER POŞETE DOLDURUP TOPLAMADAN VERMİŞ.. BEN EVDE ELİMDEN GELDİĞİNCE TOPARLADIM AMA AÇILMAYAN CİHAZDA HAYAT YOK DÜĞMELERİ FALAN EKSİK EKRAN SAĞLAM SADECE EKRAN KULLANILABİLİR.. DİĞER CİHAZIN KURTULABİLİR EMİN DEĞİLİM AMA ONUDA SADECE EKRAN OLARAK DÜŞÜNEREK FİYATLANDIRIYORUM.. YANİ 2 ADET EKRAN ALACAKSINIZ SİZE 2 ADET TELEFON VERECEĞİM.. FİYATI GAYET MAKUL TUTUYORUM O YÜZDEN PAZARLIK YOK.. ANTALYA KONYAALTI ELDEN TESLİM DİĞER BÖLGELER ÖNCE HAVALE SONRA KARGO ŞEKLİNDE YOLLARIM..

FİYAT; 40 TL
    1 ADET FORUM DIŞINA SATILDI 1 TANE KALDI..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grafiker87 -- 27 Mayıs 2015; 18:52:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.