Şimdi Ara

2 adet alıcı verici 7510n performans kayıbı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar sabah sabah cihazın gücünü biraz kısalım dedik aldığım değerler bunlar.

    2 adet alıcı verici  7510n performans kayıbı 2 adet alıcı verici  7510n performans kayıbı 2 adet alıcı verici  7510n performans kayıbı 2 adet alıcı verici  7510n performans kayıbı 2 adet alıcı verici  7510n performans kayıbı




  • Yazılımların güncel olduğunu varsayıp tx gucun 20dbm oldugunu dusunerek ülke olarakda kanada yada amerika seçtikten sonra 55xx frekans aralığında bir kanal secerek deneme yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs1991apo G kullanıcısına yanıt
    Hiz ve ping sorunu yoktu. Cekim gucu %30 un altinda ise saglikli bir baglanti elde edemezsiniz. Ayni zamanda alici cihazi repeater modda kullanirsaniz kesinlikle hiz kaybi yasarsiniz. Mutlaka client modda kurup ayrica kablosuz dagitmak icin accesspoint kullanmak cok daha verimli olacaktir. Ayrica cihazlari ayni ip de ve ulke secimini test mod ile kurun. Dhcp kapali olmasi gerekiyor. Cihazlardaki ip araligi internet sagliyici modem ile ayni aralikta olmasi gerekiyor. Aklima gelen detaylar bunlar. Ben suanda internet saglayici modeme ethernet girisinden cpe210 cihaz bagladim ve accesspoint olarak kurdum %90 kapasitede hiz alabiliyorum. Karsisina bir cihaz kurup client modda kurarsam %75 oraninda hiz alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin sorunun bende netleşti gibi. şimdi paraziti ortadan kaldırmak için bir kere 1-6-11 kanallarını 2,4 ghz de tercih et. mesafe zaten kısa. mesafenin kısa olması çekim gücü kısıtlamayı gerektirebilir. bunun için sinyal gücünü bir şekilde ölçmen lazım.-75dbm' den sonraki değerler kötüdür. iyisi -45/-50dbm değerleri. dikey anten ayarı seç. ayrıca bu ikiliden en iyi performansı test modunda alabileceğin sonucuna ulaştım. ayrıca ethernet kablonu iyi seçmelisin ki 60 metre dediğine bakma poe sorunu yaşıyor olman da büyük ihtimal. aletlerin yonga setlerinin kötü olması buna sebeplerden. bence sorun poe sorunu. bunun yanında her iki cihazda aradaki mesafeyi manuel ayarla. 50 ile 50 metre seç bu mac ack zaman aşımı sınırı ile alakalı. mesela uzak mesafe olsa idi gönderen karşı tarafın aldığını teyit edemezse gereksiz yere tekrar gönderi yapar. bu hızını düşürür. gerçi mesafe kısa ama yine de iyi ayarlamak lazım. son bir şey sana yardımcı olur. alıntı:

    Akıllı Yönetim Araçları
    Araç 1: Anten Hizalama
    Anten hizalama özelliği, anteni sinyallerin en verimli alındığı/verildiği noktayı bulmaya yardımcı olur böylece anten en ideal noktaya konumlandırılabilir.
    Araç 2: ACK Timeout
    ACK yazılımı ile iki nokta arasındaki mesafe istenildiği gibi ayarlanarak kablosuz bağlantılar optimize edilebilir.
    Araç 3: Ping Watch Dog
    Ping Watch Dog aracı ile kullanıcılar ping komutu üzerinden kablosuz ağ link kalitesini ölçebilir ve gerektiğinde cihazı uzaktan kapatıp açabilirler.

    daha iyi sonuç almalısın. belli bir noktaya gel en son poe' de kal. ona da bir çare bulunur. ben bilmem daha iyiler var forumda. bene yatar.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.