Bildirim
2 adet 8 GB DDR3 1600Mhz CL9 G.Skill F3-1600C9-8GXM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
sıfır muadil kingston ürün 270*2 = 540 tl. taksitli. ücretsiz kargo, stres yok, güven sorunu yok vs.
garantisi olmayan en az 6-7 senelik ürünün ikinci eli için fiyat belirlerken nasıl 700 yazılıyor, ne kısas alınıyor acaba?
artık forumdan umudu tamamen kestim ürün bulamıyoruz :) -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: hiickimse
sıfır muadil kingston ürün 270*2 = 540 tl. taksitli. ücretsiz kargo, stres yok, güven sorunu yok vs.
garantisi olmayan en az 6-7 senelik ürünün ikinci eli için fiyat belirlerken nasıl 700 yazılıyor, ne kısas alınıyor acaba?
artık forumdan umudu tamamen kestim ürün bulamıyoruz :)
Muadili olan ürünün bağlantısını gönderebilir misiniz?
Piyasada zaten sıfır olarak DDR3 ram çok fazla bulunmuyor. Fiyatı belirlerken daha önce alışveriş yaptığım sitelerdeki benzer ürünlerin fiyatlarını baz aldım tabi ki.
Bu ram'ler 1600 MHZ ve CL9,soğutuculu ve overclock performansı yüksek.Bu nedenle fiyatın anormal yüksek olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca ramler ömür boyu garantili.
Yine de bağlantınızı iletin kontrol eder eğer fiyatta bir güncelleme olması gerektiğini düşünürsem bunu yaparım.
Ayrıca son kullanıcıdan son kullanıcıya, tamamen referanslar üzerinden satış yapılan bu bölümde taksit,kargo,stres ve güven sorununu yazmanız hoş değil bence. Sonuçta işletme değiliz ki taksit yapalım günde 1000 kargo çıkıp size ücretsiz kargo seçeneği sunalım. Bu tarz kaygılarınız varsa konuşulması gereken yer bu konu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhzania -- 4 Aralık 2019; 11:48:35 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
daha iyisini göndereyim www.hepsiburada.com
Kingston HyperX Fury White 16GB(2x8GB) 1866MHz DDR3 Ram Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/kingston-hyperx-fury-white-16gb-2x8gb-1866mhz-ddr3-ram-hx318c10fwk2-16-p-BD803807
ayrıca 700 lira 16gb ddr3 ram'e yatırım yapacak kişi donanımdan zerre anlamıyor olması gerekiyor. o da burada yok. 400 liraya hatta 350 liraya kadar düştü 16gb ddr4 ramler. aradaki 300-350 fark ile de sistemini güncelleyebilir neredeyse. yeni güncel bir sisteme.
artı olarak ömür boyu garanti olayı için fatura ve muhattap gerekiyor.
350 liraya 8gb ddr3 ram satılmayacağını bilmek için piyasa uzmanı olmaya ya da çok araştırma yapmaya gerek yok. talihsiz bir ilan olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 4 Aralık 2019; 12:3:37 >
-
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Haklısınız, ben ürün ile ilgili eksik araştırma yapmışım. Açıkçası direk aynı ürünü bu linkte sıfır olarak görüpsonrasında başka bir siteden daha düşük hız ve daha yüksek zamanlamalara sahip ramler ile karşılaştırıp bu fiyatı belirledim. Sanırım eski stok fiyatları nedeniyle bir yanlışlık yaptım.www.hepsiburada.com
GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL9 8GB (9-9-9) 1.5V Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/gskill-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-8gb-9-9-9-1-5v-f3-1600c9s-8gxm-p-BD303369?magaza=Hepsiburada
Fiyatı güncelliyorum, ayrıca yaptığım hata nedeniyle bu ürün için kargo ücretini ben karşılayacağım :)______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X