Bildirim
2 adet 6k rp 100 tl. banka masrafı benden
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güvenilir misin? Alacak halim yok ta yine de soruyor insan. Neden 150₺ civarı kodu 100₺ satsın bi insan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş konularımı ve satışlarımı oku ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
pm. -
omersirket e guvenilirmisin dedi ya
pm attım -
PM attım akşama alayım hemen -
hocam 4 lük gelirse yazar mısın ? -
güncel ______________________________
-
4 tane aldım sorunsuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkaned -- 17 Nisan 2015; 10:35:09 > -
güncel ______________________________
-
6k ve 13k sipariş verdik ödemesini yaptık kod yarın öğlen elimize ulaşacak inşallah -
kod var mı suan acaba -
malesef ayın 1 inde gelecek ______________________________
-
Hala rp ve para iadesi söz konusu değil ayın 1 ine kadar ertelendi.Bi gelişme olursa aktaracağım -
Ödemeyi yaptığın halde kodları vermedi mi dostum?
Evet malesef -
Beklemek zorunda değilsin. Ödemeyi yaptığın gibi kodu vermek zorunda erteleyemez seni. Böyle dolandırıcılarla uğraşma direk hukuk yoluna başvur. 100 lira için değmez deme zaman aşımıyla o para faize biniyor. Bunlara da ders olmuş olur. Ayrıca istiyorsan dilekçeni yazıp sana fax yoluyla yollayabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanberge
Beklemek zorunda değilsin. Ödemeyi yaptığın gibi kodu vermek zorunda erteleyemez seni. Böyle dolandırıcılarla uğraşma direk hukuk yoluna başvur. 100 lira için değmez deme zaman aşımıyla o para faize biniyor. Bunlara da ders olmuş olur. Ayrıca istiyorsan dilekçeni yazıp sana fax yoluyla yollayabilirim.
Arkadaş dediğini yapmanı önerrim senden hiç para cıkmıyor ufak ücretler hariç. karşı tarafta avukatı ödemek zorunda kalıyor. karşıya en aşşa 3-5bin tl ye patlar olmadı 6ay hapis yatar -
Aynen öyle 100 lira için insanları kandıranlara yapılması gereken bu. Peşine düş derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- wild rift meta
- feedlemek ne demek
- lol sadece şampiyonları hedefle
- işaretçi hassasiyetini arttır nedir
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X