Şimdi Ara

2 Adet 10 Yıllık Discord Nitrosu Olan Hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 2 Adet 10 Yıllık Discord Nitrosu Olan Hesaplar

2 adet 10 yıllık Discord Nitrosu olan hesaplardır, tek bir hesabın içindeki Nitroların fiyatı 8000 Tl'yi geçmektedir.

Hesaplar çalıntı değildir ve Nitrolar çalıntı kredi kartı ile alınmamıştır.

Hesaplar ilk mail adresi ile birlikte verilecektir gmail hesaplarıdır.

Hesapların bir adeti 850 Tl'dir.

Fiyat 850 Tl SATILDI

Fiyat 850 Tl

Eğer isterseniz hesapların Abonelikler kısmını video olarak gönderebilirim.

Nitrolarda düşüş olabilme ihtimaline karşı 1 aydan uzun süredir bekliyorlar.

İkinci hesabın 72 ay olan Klasik Nitrosu 71 aydır, Nitro kullanımını iptal etmeyi unuttuğum için Nitroyu kullanmış.

Discord üzerinden iletişim için Lekker#6666

Ödeme yöntemi Papara, Enpara ve Kripto Paralar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 850 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam ben ilgileniyorum fakat hesapların çalıntı olmadıgını ve çalıntı kredi kartı ile alınmadığını belirtmenize rağmen neden "  Nitrolarda düşüş olabilme ihtimaline karşı 1 aydan uzun süredir bekliyorlar. " ibaresi kullandınız acaba. Eğer gerçekten satın alındıysa düşüş olabilme ihtimali neden olsun ? Ek olarak 10 yıllık nitro nerden baksanız 1000$ ediyor. Ve siz 800 liraya satıyorsunzu. Bu nitroların gerçekten satın alındığına dair fiş veya faturanız var mı ? İlerde nitrolar olurda düşerse, discord'a mail attığımızda sunabileceğimiz kanıt olacak mı ?

• Hocam ben ilgileniyorum fakat hesapların çalıntı olmadıgını ve çalıntı kredi kartı ile alınmadığını belirtmenize rağmen neden "  Nitrolarda düşüş olabilme ihtimaline karşı 1 aydan uzun süredir bekliyorlar. " ibaresi kullandınız acaba. Eğer gerçekten satın alındıysa düşüş olabilme ihtimali neden olsun ? Ek olarak 10 yıllık nitro nerden baksanız 1000$ ediyor. Ve siz 800 liraya satıyorsunzu. Bu nitroların gerçekten satın alındığına dair fiş veya faturanız var mı ? İlerde nitrolar olurda düşerse, discord'a mail attığımızda sunabileceğimiz kanıt olacak mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail055

Hocam ben ilgileniyorum fakat hesapların çalıntı olmadıgını ve çalıntı kredi kartı ile alınmadığını belirtmenize rağmen neden "  Nitrolarda düşüş olabilme ihtimaline karşı 1 aydan uzun süredir bekliyorlar. " ibaresi kullandınız acaba. Eğer gerçekten satın alındıysa düşüş olabilme ihtimali neden olsun ? Ek olarak 10 yıllık nitro nerden baksanız 1000$ ediyor. Ve siz 800 liraya satıyorsunzu. Bu nitroların gerçekten satın alındığına dair fiş veya faturanız var mı ? İlerde nitrolar olurda düşerse, discord'a mail attığımızda sunabileceğimiz kanıt olacak mı ?

Merhaba, Nitrolar birden çok kişiden geliyor ve bazen Nitrolar Discord tarafından siliniyor bu silinme ilk 2 hafta içinde olduğu için sonrası için silinme olmaz, diğer hesabı sattığım ve elimde şuanlık 1 hesap kaldığı için onun için konuşayım bu hesap da uzun süredir bekliyor ve konuda bahsettiğim gibi hala 71 Ay Klasik Nitro ve 49 Ay Boostlu Nitrosu vardır. Herhangi bir fiş ve fatura yok hesabın Faturalandırma kısmı boştur. Ucuza satma sebebim ise piyasası çok az en başta istediğim ücret 4xxx ve 2xxx gibi rakamlardı fakat kimse ilgilenmedi, yazan bile olmadı 1xxx ve altına düştüğümde ise hesapları almak isteyen bir kaç kişi çıktı. Mesajınızı geç gördüğüm için maalesef geç cevap verdim Discord üzerinden iletişime geçerseniz daha hızlı yanıt verebilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.