Şimdi Ara

2,5 saat bile telefonsuz duramadım 😔

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lisede telefonum yoktu üniversiteye geçince aldık lisedeyken cok güzel çalışıyordum . Şimdi tekrar sınava hazırlanmaya başladım . Telefon bağımlılığımın farkına vardım . Dün telefonu kapatıp ders calısmaya başladım . Acaba ne kadar telefonsuz durabilirim diye kendimi denemek istedim . İnanın 2,5 saat zor dayandım hemen açtım instagram face derken gün sonu sadece 2,5 saat calışmışım 😭😭 önerisi olan varmı ? nasıl bırakıyorsunuz şu telefonu . Benim 9k olmam gerek 😔😔😔 bu gidişle 90k olacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok fazla zaman ayiriyorsun kademe kademe dusur gunluk 15-30dk civarina gelmen yeterlidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senden geçmiş boşver
  • Sınava kadar telefonundan uygulamaları silmeyi ya da akıllı telefon olmayan eski telefonlardan kullanmayı, bu telefonunfan haftada 1-2 kez internete girerek kendini ödüllendirmeyi deneyebilirsin. O sürede de telefonu gözüne görünmeyecek bir yere koyarsın evde

• Telefonum yanimdaydi sene boyunca. Allah'ın her gunu 10 saat çalışmasını bildim ama. Iş kafada bitiyor bu sene bende inanilmaz bir irade vardi.

• telefonu degil dersi dusunerek kendini uzak duracagim diye sartlandirma
  • Eski tip bir telefon alabilirsin sadece arama yapabileceğin ve mesaj atabileceğin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.