Şimdi Ara

2.5' 500GB Solid Stade Hybrid Notebook Disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• dostum sıfırı 273 tl iken fiyatın yüksek değilmi? sıfır yazmadığına göre 2. el bir ürün satıyosun gibi görünüyor üstelik..
    INTEL CORE i5 6600K ''O.C 4,8 GHz'' - MSI Z170A GAMING PRO CARBON LED - CORSAIR VENGEANCE LED Series DDR4 16GB KIT (2x8GB) 3200mHZ - MSI GTX970 GAMING 4GB - 480GB SSD CORSAIR NEUTRON XT SATA3 & 1TB WESTERN DIGITAL CAVAIR GREEN 7200RPM 64MB CACHE SATA3 - LG 29UM65-P 29'' 21:9 2560x1080p WIDESCREEN IPS LED MONITOR - EVGA 750WATT GQ PSU - ROCCAT ISKU FX MULTICOLOR KEYBOARD - RAZER DEATHADDER GAMING MOUSE - CREATIVE SOUND BLASTER TACTIC 3D SIGMA KULAKLIK - CORSAIR CARBIDE SERIES® AIR 540 HIGH AIRFLOW ATX CUBE CASE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonemesis

dostum sıfırı 273 tl iken fiyatın yüksek değilmi? sıfır yazmadığına göre 2. el bir ürün satıyosun gibi görünüyor üstelik..

piyasadaki en ucuz fiyat baz alınırsa sizin yaptığınız gibi öyle gelebilir. ama benim fiyatım bu. ben de satıp ssd almak istiyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.