Şimdi Ara

2.4 gelene kadar ne kassam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu yeni 2.4 patch gelene kadar bir karakter daha ksayım diyorum.Aklımda Rogue ve warlock var.Bu iki sınıfın RP'si sağlam olduğu için açmayı düşünüyorum bu büyük bir etken.Ama karar veremiyorum bir türlü...Bu iki sınıfta da bana çekice gelen birçok özellik var.Rogue açtım 11 lvl yaptım,2 saat sonra 22 lvl yaptığım warlockuma geçtim2 gündür böyle bir türlü karar veremiyorum.Rog açmamda female belflerin stealth animasyonunun büyük bir katkısı var onu söyliyeyimOnun dışında bana çekici gelen,milleti arkadan vurması,poisonları,lockpick'i falan çok değişik özellikler.Aslında ben rogu 70 yapıp İF'de milletle makara geçmek için açıyorum bir yerdeWarloctada bana çekici gelen birçok özellik var,ona hizmet eden demonları,lanetleri,demon door açması,düşmanlarının ruhunu ele geçirmesi hoşuma giden özelliklerÖyle kasıntı değil,sadece eğlenmek için açıcam.Ben 2 yıl önce maini açarken bu kadar düşünmemiştim yav
    Rog ve warlock oyuncusu arkadaşlar oynadığı sınıfın nelerinin ona çekici geldiği hakkında fikirlerini söyler,yada bana bir tavsiyede bulunurlarsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 9 Mart 2008; 16:12:32 >

• bildiğin gibi konu açmıstım rogue a karar verdim suana kadar cok sağlam ve hosuma gidiyor daha stunlarım açılmadı bile 30 lvl da 9 sn stun koyabiliyorum az kaldı açmama eline main hand sağlam bir one handed alırsan cok kolay kasarsın warlockları deli harcıyorum undead oldgum için fear dis leyebiliyorum
  • Kesinlike sana katılıyorum agwe, lore açısından gerçekten sağlam bu 2 class, ama bildiğim kadarıyla warriorsun, eğer değişiklik yapmak istiyosan caster olan warlock aç, veya ben combat duygusunu heran yaşamak istiyorum, full adrenaline olsun istiyosan rogue aç. Benim fikrim bu.
  • Mesela main charın melee ise warlock aç, caster ise rogue aç. değişiklik olsun. çünkü ben ikisinden de kastım ve ikisinden de haz aldım. hızlı kasan, zevkli, pvp si güçlü classlar.
  • Benim bir Rogue karakterim var. Yalnız iş yoğunluğumdan dolayı kasamamaktayım level 47 şuanda. Bana yardımcı olabilecek bir arkadaş arıyorum kısacası bu karakter ikimizin olacak benim ne kadarsa yardımlaşmak isteyeninde o kadar olacak. ilgilenenler bana ulaşabilir...

Dipnot: iyi niyetimden şüpheniz olmasın konu başlığı açıp forumu kirletmemekti amacım.
  • agwe valla rp bir serverda bi iki charım var arada sırada horde piyasasına bakmak için random bi class seçmiştim şansada rog gelmişti undercity ahsinde duruyodu üstündede bi ton para vardı lv1 olmasına
    durdum durdum rogların bana yaptıkları işkence ve aşağılamalar geldi (prieste)

ve arada sırada s.wind'a girip vendorları kesen rogları görüp hep özeniyodum veya av'da gelip bi ambush çakıp beni yerlere yıkıp kaçan veya dungeonlarda ne kadar zorlasamda dps meterda bi türlü geçemediğim rogları görünce özeniyodum ama bir türlü karar veremiyodum çünkü kime sorsam kasması çok zor kasması zor deyip vazgeçirtiyolardı
    valla şu an lv68 yaptım ve arada sırada goldshire'a uğruyorum inn'in çatısına çıkıp pvpsi açılmış düşük lvl adamlara bakıyorum müsait bi anda çatttttt!!! bi ambush en fazla bi backstap daha adam yerlerde
    sonra vanish ve aynı hareketlere devam
    kasarken çok sıkıcı olabiliyo evet ama sıkıntımı hep aklımı bg ve arena yapıcam diye geçiştirebiliyorum
    70 olayım ilk işim sw ve if'ye girmek özellikle if

yani canın pve veya pvpden sıkıldığında yapabilceğin çok pislik var

kesinlikle rog aç derim warriordan sonra sana iyi gelicek

• evet rogue kasmak kolay diyolar tamam yaratıgı kolay kesiyor ama pve de cok sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 9 Mart 2008; 20:07:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.8e@3.5'de patlamıycak bir psu
    21 yıl önce açıldı
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warlock sıkar adamı bence rogue bence satranç gibi combat yaratıyorsun roguede
  • Warriordan sonra rogue yada warlock oynarsan geri warriora dönemezssin söyleyim! Ben lock kastım 70 oldu full dizdim arena honor vs.. Giriyorum BG ye sinir hastası olmadan çıkıyorum Seçim olayına gelince şöle oyunun dengelerini düşün ne var en çok? Caster o zaman casterları katledecek melelere dayanabilecek bir clas lazım sana buda WARLOCK. Pet olayı çok iyi, zevkli, eğlenceli şahsen bir mage SP yada Roge hariç x bir class geldiğinde çok rahatsın! Ayrıca şunu unutma WoW pvpler casterlar arasında geçer her zaman araya dalan adam TAB kurbanı olur Warrior,Rogue gibi claslar girip içine vurmak zorunda eee eskidendi o brust damageler şimdi herkes 500 resi öle pata küte iki vurşuta kesemyon ama vurmaya başladığın anda birçok adamın TAB ına giriyorsun. He he ne konuştum ya aç warlock huzur bul işte

• Vallahi agwe aynı benim gibisin, sıkılık sıkılıp bi dolu char açtım

70 priest i ztn mc için açmıştım ama kaldı öyle =)
    şimdi bende 47 rog, 43 pala, 32 hunter, 15 warlock (ağırlık bunda, drakedog sağolsun), 13 mage, 13 shaman

aman sabahlar olmasın =) ne diyim bence rog aç =)
  • Ne hızlı kastın warlockunu, umarım başarılı olur warriormustdie
  • Kasmak nedir çözemedim . Tüm online oyunlarda. Ikınıyon gıkınıyon mu? Kasıyom.Iggghhh argggg..

Bu oyundan anlamadıgım için bişey demiyecem ama kasıntı lafını duyunca hep yüzümde bir tebessüm oluşuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tanrıtanımaz

Kasmak nedir çözemedim . Tüm online oyunlarda. Ikınıyon gıkınıyon mu? Kasıyom.Iggghhh argggg..

Bu oyundan anlamadıgım için bişey demiyecem ama kasıntı lafını duyunca hep yüzümde bir tebessüm oluşuyor

İlginç bir yaklaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Ne hızlı kastın warlockunu, umarım başarılı olur warriormustdie

Saol dostum bende artık bir Löcküm
  • quote:

Kasmak nedir çözemedim . Tüm online oyunlarda. Ikınıyon gıkınıyon mu? Kasıyom.Iggghhh argggg..

•  2.4 gelene kadar ne kassam?
  • Warlock'un PvP'si nedense bana hiç zevkli gözükmüyor. Ben olsam Rogue açardım. Daha komplike.. Her dövüşte farklı şeyler yapabilirsin. Ama Warlock öyle değil hep aynı şey..
  • Evet warlock pvp si çok sıkıcı ben warlockla iyi itemlere sahip olmama rağmen paladin yada warriorumla pvp yapıyorum. birde rogueye karşı çok dirençsiz kesin dayak yiyorsun.. Sonuçta kaçma konusunda oyunun en güçsüz charı warlock. Bence rogueye devam et.
  • ud male rogue kas bence de.. ptr de bile acayip sıkılıyodum warlocktan ama rogueda sınır yok Hele eski rogue videolarını izleyince benim de kasasım geliyo bi tane :D
  • Evet gerçekten warlock şu anda özellikle rogue ve frost magelere karşı çok zorlanıyor.
    %30 hp'im varken cheath death açmış bir rogue'un beni aldığını bilirim.
    Normal zamanda +420 çeken Drain life'ım 3dmg çekiyordu. 450 vuran dotum 4 vuruyordu:))
    Üstelik kaçamaya çalışırken shadow step + stun...
    Aynı rogue'u balance druidin evire çevire aldığınıda gördüm.
    iyi bir rogue u eşit şartlarda herhangi bir casterın alması olasılığı %10 un altında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.