Şimdi Ara

2-3 Kişilik Çadır Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Genellikle yaz ve bahar aylarında, belki hafif yağışlı mevsimlerde kullanacağım bir çadır arıyorum. Düzenli olarak kamp yapan biri değilim ama bu yaz ve önümüzdeki aylarda bir yerlere çıkmayı düşünüyorum. Bütçem ne yazıkki biraz kısıtlı. 150 lira ve civarında bir şey arıyorum. Hepsiburada, gittigidiyor gibi internet sitelerinde çok uygun fiyatlı çadırlar var fakat kaliteli midir emin olamıyorum. Çünkü decathlondaki fiyatlarla alakaları yok. Var mıdır tavsiye edebilecek olan?



  • Decathlon.com'da quechua'nın o fiyat aralığında kolay kurulum çadırları var. İşinize yarayabilir. Kalitelidir.
  • Geçen gün 1200 metrede kamp yaptık decathlondan arpenaz 2+ çadırla

    yağmur yağdı ve oldukça fazla rüzgar esti bu çadır hiç su geçirmedi altta 1 cm mat üstümüzde uzun kollu polarlar ve polar battaniye ile üşümedik ben çorapsız falan uyudum bu çadır yaz için işini görür kesinlikle çift tenteli.

    hava yaz havası da değildi hani arabanın göstergesi dönerken 17 derece gösteriyordu öğlen 1de gece 10a kadar kesin düşmüştür. bunu tavsiye ederim ben.fiyatı 120 tl imiş.
  • Yaz mevsimi için büyük marketlerde satılan 2 kişilik çadırlar işini fazlasıyla görür. Bende bu çadırlardan kullanıyorum balığa gittiğim vakit akşam kuruyorum içeriye ne rüzgar alıyor ne de haşere. Ama yağmura ve soğuğa gelmez sanırım.
  • QUECHUA forclaz modeli çok güzel. 3 kişiliğinden kullanıyorum. 4 kişi kalabiliyoruz. Kasım'ın 3. haftası Bolu Yedigöllerde kullandım, gece soğuk vs. olmadı çadırın içi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.